Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
15. února 2023 12:55
Čas čtení 0:31

Ve firmě v Otrokovicích byla nahlášena bomba, prostor prohledává policie se psovody

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ve firmě v Otrokovicích byla nahlášena bomba, prostor prohledává policie se psovody
Zdroj: Policie ČR

Anonym nahlásil v jedné z firem v Otrokovicích na Zlínsku bombu. Policie evakuovala 200 lidí a prostor nyní prohledává se psovody.

Anonym nahlásil v otrokovické firmě výskyt bomby. Policie je na místě a evakuovala přes 200 lidí, kteří se v budově firmy nacházeli. Policisté kontrolují prostor se psy speciálně vycvičenými na hledání výbušnin. 

15. února 2023 12:32 Čas čtení 1:20 Japonští vědci změřili, jak moc mají kapybary rády vodní lázně. Podívej se na nejroztomilejší výzkumný diagram Japonští vědci změřili, jak moc mají kapybary rády vodní lázně. Podívej se na nejroztomilejší výzkumný diagram

Podle informací serveru iDNES.cz jde o firmu Lapp kabel, která se zabývá výrobou kabelů a příslušenství. Výskyt výbušniny měl být nahlášen okolo osmé hodiny ranní. 

Evakuováni by měli být všichni zaměstnanci, kteří se v budově nacházeli. Ti nyní postávají v okolí budovy. Jejich evakuaci potvrdil iDNES.cz jeden z pracovníků firmy s tím, že mají pokyn celou událost nijak nekomentovat.

Domů
Sdílet
Diskuse