Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
27. února 2023 15:49
Čas čtení 0:29

Slovenský mafiánský boss Mikuláš Černák nechce po 25 letech žádat o podmíněné propuštění. Oznámil to v novém stanovisku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Slovenský mafiánský boss Mikuláš Černák nechce po 25 letech žádat o podmíněné propuštění. Oznámil to v novém stanovisku
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

V dubnu si banskobystrický boss podsvětí odpyká 25 let trestu.

Na doživotí odsouzený bývalý šéf slovenského podsvětí v Banské Bystrici Mikuláš Černák neplánuje požádat o podmíněné propuštění z vězení.

Má možnost učinit tak v dubnu, kdy si odpyká 25 let trestu. „I když mi zákon umožňuje požádat o podmíněné propuštění, zatím o něj žádat nebudu,“ řekl pro Aktuality.sk.

28. července 2019 14:48 Čas čtení 13:39 Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu

V 90. letech byl Mikuláš Černák jedním z nejhorších zločinců a mafiánů na Slovensku. Navzdory kontaktům na vysoce postavené politiky či na státní složky byl odsouzen k doživotnímu trestu. Černák patřil podle výpovědi svědků z podsvětí mezi nejbrutálnější vrahy.

Černák sedí za mřížemi od roku 1997 a policie mu připisuje téměř třicet vražd. K mnohým se i sám přiznal. Přestože je odsouzen na doživotí, může podle zákona po 25 letech ve vězení požádat o podmínečné propuštění.

31. srpna 2021 20:25 Čas čtení 6:27 Rytmus: Emoce ze setkání s Černákem jsem musel pár dní zpracovávat. Byla to beseda, ne nějaká kávička Rytmus: Emoce ze setkání s Černákem jsem musel pár dní zpracovávat. Byla to beseda, ne nějaká kávička
Domů
Sdílet
Diskuse