Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová ČTK
5. března 2023 9:28
Čas čtení 0:31

Na D1 se srazil kamion a osobní auta, provoz už byl obnoven (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na D1 se srazil kamion a osobní auta, provoz už byl obnoven (Aktualizováno)
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

V neděli ráno havarovala dvě osobní auta a kamion na D1 u Mankovic a Bělotína. Směr na Prahu byl na čas uzavřen. Na místě zasahovaly záchranné složky.

Aktualizováno: Mezi Mankovicemi a Bělotínem na hranici Moravskoslezského a Olomouckého kraje se v neděli ráno na dálnici D1 srazil kamion s osobními auty. Na místě byl nejméně jeden zraněný. Ve směru na Prahu byla kvůli nehodě dálnice uzavřená a kvůli přistání vrtulníku byl na čas uzavřený i druhý směr. ČTK to sdělila policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Provoz už byl obnoven

Nehoda se stala po osmé hodině ranní na 316. kilometru dálnice. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. Ředitelství silnic a dálnic ve své aplikaci dopravniinfo uvádí, že se srazil kamion a dvě osobní auta. Z aut vytekly pohonné hmoty. Doba zdržení byla zhruba 42 minut, kolony byly dlouhé skoro dva kilometry. 

Provoz na dálnici byl kolem desáté hodiny obnoven, uvedla policie s tím, že na místě ještě nadále probíhá dokumentace dopravní nehody.

Domů
Sdílet
Diskuse