Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
19. března 2023 11:08
Čas čtení 0:39

Předpověď počasí: V Česku se oteplí až na 19 stupňů, bude ale i deštivo

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V Česku se oteplí až na 19 stupňů, bude ale i deštivo
Zdroj: Unsplash/Atilla Bingöl/volně k užití

Příští týden se dočkáme vysokých teplot, které vystoupají až k devatenácti stupňům Celsia. Na většině území se budou vyskytovat přeháňky a déšť. Ke konci týdne se ochladí a denní teploty klesnou k osmi stupňům Celsia.

Příští týden k nám bude od jihozápadu proudit teplý vzduch. Po většinu týdne můžeme očekávat přeháňky a déšť. O víkendu i zasněží. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). 

V pondělí a v úterý bude oblačno, na většině území se budou vyskytovat přeháňky, které k večeru ustanou. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 11 a 17 stupni Celsia. Ojediněle se objeví mlhy. V noci teplota klesne až k jednomu stupni Celsia. 

18. března 2023 17:18 Čas čtení 0:48 Do Česka se valí prach ze Sahary. Na obloze uvidíš výrazné červánky Do Česka se valí prach ze Sahary. Na obloze uvidíš výrazné červánky

Ve středu bude většinou polojasno, k večeru v Čechách místy přeháňky. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 19 stupňů Celsia, v noci teplota klesne ke třem stupňům.

Ve čtvrtek bude opět zataženo, na většině území se objeví déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají k 17 stupňům Celsia, nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi devíti a pěti stupni.

Pátek a víkend budou deštivé, vyskytnou se i smíšené nebo sněhové přeháňky. Bude oblačno až zataženo, přechodně polojasno. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají k sedmnácti stupňům Celsia. 

Domů
Sdílet
Diskuse