Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2023 16:59
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Hráči a hráčky na PC se dočkali! Konečně si můžeš stáhnout remake The Last of Us

Hráči a hráčky na PC se dočkali! Konečně si můžeš stáhnout remake The Last of Us
Zdroj: Playstation/propagační materiál
TECH GAMING THE LAST OF US
Uložit Uložené

Nejlepší hra z dob PS3 se minulý rok dočkala remaku pro PS5 a právě dnes vyšel první díl The Last of Us v modernizované verzi i na PC.

Postapokalyptické dobrodružství Joela a Ellie si nyní můžeš užít v té nejlepší možné kvalitě, i když nevlastníš konzoli od Sony. Kromě pořádné porce akce a napětí na tebe v The Last of Us Part I čeká především srdcervoucí příběh, který nejednoho hráče či hráčku dožene k slzám. 

Doporučeno
Nebinární Bella Ramsey o roli Ellie v The Last of Us: Na hate komentářích jsem mělx závislost Nebinární Bella Ramsey o roli Ellie v The Last of Us: Na hate komentářích jsem mělx závislost 16. března 2023 15:00

Remake The Last of us Part I přináší kompletně přepracovanou grafiku, ale zůstává po všech stránkách věrný originálu, který v roce 2013 získal řadu ocenění pro nejlepší hru roku. Pokud už máš zhlédnutou seriálovou adaptaci od HBO, ale první díl jsi dosud nehrál*a, nyní je ta správná chvíle to napravit.

V galerii přiložené níže se můžeš kromě záběrů ze hry podívat i na doporučené požadavky, které by tvůj počítač měl splňovat. 

the last of us part Ithe last of us part Ithe last of us part Ithe last of us part I
Zobrazit galerii
(5)

Na Steamu tě hra vyjde na necelých 60 eur. Deluxe verze, která nabízí několik doplňků a přednostní odemčení různých předmětů, stojí necelých 70 eur. Remake obsahuje i příběhové rozšíření Left Behind, ve kterém sledujeme Ellie před událostmi v základní hře.

Nutno připomenout, že remaku se dočkal „pouze“ singleplayer a součástí hry není multiplayerová část hry, která byl dostupná v originálu a následném remasteru z roku 2014.

Redakce REFRESHERu recenzovala remake jedničky, když původně vyšel na PS5 v září loňského roku. Naše hodnocení si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
RECENZE: The Last of Us: Part I (PS5) RECENZE: The Last of Us: Part I (PS5) 31. srpna 2022 17:00
Domů
Sdílet
Diskuse