Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. dubna 2023 19:47
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Ve světě Marvelu jde do tuhého. Trailer na Secret Invasion odhaluje špionský, teroristický seriál ve stylu Winter Soldier

Ve světě Marvelu jde do tuhého. Trailer na Secret Invasion odhaluje špionský, teroristický seriál ve stylu Winter Soldier
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Nový marvelovský seriál začne vycházet už v červnu. Hlavní postavou bude Nick Fury v podání Samuela L. Jacksona.

Marvel Studios vydalo oficiální trailer na blížící se seriál Secret Invasion. Bude mít 6 epizod, přičemž tu první diváci uvidí už 21. června na Disney+. Stylově se přiblíží k atmosféře Captain America: The Winter Soldier. Z traileru je jasné, že tvůrci využili elementů špionážního žánru, ale zpracovali i téma terorismu. Informuje o tom Comingsoon a Collider.

V hlavních rolích bude Samuel L. Jackson jako Nick Fury, Ben Mendelsohn v roli Talose z rasy Skrull a Emilia Clarke jako jeho dcera. Secret Invasion v komiksech popisuje událost, ve které na Zemi přijedou členové mimozemské rasy Skrull. Ti před dlouhými lety zajali významné lidské osobnosti, přebrali jejich fyzickou podobu a začali se připravovat na plán ovládnutí naší planety.

Tuto mimozemskou rasu v Marvel Cinematic Universe představili tvůrci ve snímku Captain Marvel. V potitulkové scéně seriálu WandaVision se diváci dozvěděli, že Skrullové pronikli na významné politické a vládní pozice. Na rozdíl od komiksů jsou však ve světě Marvelu Skrullové kladní hrdinové, takže děj seriálu může překvapit i komiksové čtenáře.


Seriál bude napínavý, jelikož diváci nikdy nebudou vědět, kdo je skutečný a kdo je Skrull, takže si všechny postavy dávají pozor, komu důvěřují. Důležitou roli bude mít také herec Don Cheadle jako War Machine nebo Olivia Colman (The Crown, The Favourite) v neznámé roli.

Domů
Sdílet
Diskuse