Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
12. dubna 2023 14:30
Čas čtení 0:55

Zdvořilá loupežnice. Seniorka vyloupila banku, překvapenému pokladnímu ale nechala vzkaz

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zdvořilá loupežnice. Seniorka vyloupila banku, překvapenému pokladnímu ale nechala vzkaz
Zdroj: Unsplash/Gene Gallin/na voľné použitie

Osmasedmdesátiletá Američanka byla obviněna z loupežného přepadení banky ve státě Missouri. Uprostřed loupeže měla podstrčit pokladníkovi roztomilý vzkaz s omluvou.

Seniorka Bonnie Gooch, která byla v minulosti již dvakrát odsouzená za bankovní loupež, měla podle deníku Insider přistoupit 5. dubna k přepážce banky s lístečkem, na kterém stálo: „Potřebuji 13 000 malých bankovek.“ Loupežnici Bonnie už chyběl jen Clyde.

Nedočkavá seniorka měla zároveň bušit na pult, aby pokladní popohnala, a říkala jim, aby peníze nepočítali a prostě jí je dali. Podle deníku Kansas City Star měla být celá oblečená v tmavém oblečení, na rukou měla rukavice a na obličeji respirátor a černé sluneční brýle.

S hotovostí se následně pokusila utéct. Předtím ale pravděpodobně dost vyděšenému personálu banky podstrčila ještě jeden lísteček. Stálo na něm sdělení, které bychom při loupežném přepadení možná nečekali: „Děkuji, omlouvám se, nechtěla jsem vás vyděsit.“

policie mugshot
Zdroj: Pleasant Hill Police

Z pronásledovaného auta vystoupila malá stařenka

Když ji policie dopadla na parkovišti, našla na palubní desce rozházenou hotovost. Z vozidla byl rovněž silně cítit alkohol. „Když k ní policisté přišli, byli trochu zmatení. Z auta vystoupila malá stará paní. Zpočátku jsme si nebyli jisti, že máme tu správnou osobu,“ uvedl šéf místní policie Tommy Wright.

15. května 2024 13:00 Čas čtení 8:02 Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem? Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem?

Seniorka byla následně zatčena a obviněna z krádeže nebo pokusu o krádež ve finanční instituci. Nyní sedí ve vazbě s kaucí ve výši 25 000 dolarů (v přepočtu zhruba 537 tisíc Kč). Jak dodává BBC, Gooch údajně nemá žádné diagnostikované onemocnění, ale vzhledem k jejímu pokročilému věku se policie snaží zjistit, zda k incidentu nemohly přispět i zdravotní faktory.

Domů
Sdílet
Diskuse