Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. dubna 2023 10:14
Čas čtení 1:15
Kateřina Viková

Geny neočůráš. Matthew McConaughey by opravdu mohl být bratrem jiného slavného herce

Geny neočůráš. Matthew McConaughey by opravdu mohl být bratrem jiného slavného herce
Zdroj: Getty images
OSOBNOSTI FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI MATTHEW MCCONAUGHEY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Woody Harrelson během vystoupení v pořadu The Late Show with Stephen Colbert potvrdil dřívější tvrzení Matthewa McConaugheyho, že by herci mohli být bratři.

To, z čeho si Hollywood dělá legraci už dlouhá léta, se ukazuje jako potenciální pravda. Herec Woody Harrelson v talk show řekl, že na tom, že by s dalším známým americkým hercem, McConaugheym, mohli být bratři, „může být trochu pravdy“.

„Chceme si udělat test DNA, ale pro něj je to mnohem větší problém,“ řekl Harrelson. „Má pocit, že ztrácí otce. Ale já mu říkám, ne, jen získáváš jiného otce a ještě bratra.“

„Znala jsem tvého otce“

Naráží totiž na rozhovor s McConaugheyho matkou, která potvrdila, že „zná“ Harrelsonova otce. „Byli jsme v Řecku a sledovali, jak americký tým vyhrál mistrovství světa, a zmínil jsem něco o výčitkách,“ řekl Harrelson. „A řekl jsem: ‚Víš, je zvláštní, že můj otec ničeho nelituje.‘ Znám paní McConaughey už dlouho a ona říká: ‚Znala jsem... tvého otce.‘ Ty náznaky mi přišly trochu znepokojivé a zajímavé.“ Harrelson dodal, že její odmlka byla „plná narážek“.

Minulý týden McConaughey v podcastu Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa řekl, že Harrelsonův otec byl na dovolené ve stejnou dobu, kdy jeho rodiče procházeli druhým rozvodem, a že jeho matka a Harrelsonův otec se mohli setkat v západním Texasu.

Harrelson v talk show řekl: „V roce, kdy se [Matthew] narodil, devět měsíců předtím, měla jeho matka pauzu ve vztahu s jeho údajným otcem Jimem.“

Kamarádi si zahrají kamarády

Hvězdy ze seriálu True Detective se společně objeví v komediálním seriálu Brother From Another Mother, který fiktivně zobrazí jejich desetiletí dlouhé přátelství, jež začalo v roce 1997 při práci na komedii EDtv.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Harrelson se má také objevit v seriálu HBO White House Plumbers (Instalatéři z Bílého domu) po boku Justina Therouxe, který řekl, že by nebyl překvapen, kdyby se McConaughey a Harrelson ukázali jako nevlastní bratři. „Nedokážu říct, jestli je to jen přízvuk a to, jak jižané z Texasu tak pomalu mluví...“ řekl Theroux. „Asi je to jen mentalita. Oba jsou po celou dobu tak úžasně blaženě uvolnění.“

Domů
Sdílet
Diskuse