Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. června 2023 v 16:07
Čas čtení 0:43
Lukáš Čelka

Netflix ukázal nový trailer k seriálu Berlin, který bude prequelem Money Heistu. Vyjít by mohl už na konci letošního roku

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál Money Heist se stal na Neflixu fenoménem a na jeho úspěch se pokusí navázat Berlin.

Berlin, prequel jednoho z nejoblíbenějších seriálů Netflixu Money Heist, by měl být dostupný již na konci letošního roku, informuje portál Collider. Fanoušky na něj láká nový teaser trailer.

Podle dosud známých informací si v něm zahrají herci Pedro Alonso v roli Andrése de Fonollose, známého pod přezdívkou Berlin, Michelle Jenner jako Keila, Begoña Vargas jako Cameron, Julio Peña jako Roi, Tristán Ulloa jako Damián a Joel Sánchez jako Bruce. Jak to však bývá standardem u většiny prequelů, očekává se, že se v novém seriálu může objevit i několik nových postav. Na jeho scénáři se podílejí Alex Pina, David Oliva, David Barrocal a Esther Martinez Lobato.

Doporučeno
Squid Game 2: Netflix odhalil jména herců. Do seriálu se vrátí i postava, která měla být po smrti Squid Game 2: Netflix odhalil jména herců. Do seriálu se vrátí i postava, která měla být po smrti 18. června 2023 v 11:33

Seriál Money Heist se stal na Neflixu fenoménem. Poslední, pátá série vyšla ještě v prosinci roku 2021, přičemž během prvního týdne nasbírala více než 190 milionů hodin zhlédnutí. Také získala uznání kritiků za děj, humor, ale i propracovanost postav.

Money Heist nebo ve španělském originálu La Casa de Papel si získal miliony fanoušků po celém světě. Seriál dokonce oslovil i známého amerického rappera Marcuse Hopsona známého pod pseudonymem Hopsin, který se jím inspiroval ve skladbě BE11A CIAO.

Domů
Sdílet
Diskuse