Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. června 2023 v 11:33
Čas čtení 0:48
Kuni Nguyenová

Squid Game 2: Netflix odhalil jména herců. Do seriálu se vrátí i postava, která měla být po smrti

Squid Game 2: Netflix odhalil jména herců. Do seriálu se vrátí i postava, která měla být po smrti
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

K hlavním rolím z první sezóny se připojí čtyři noví herci.

Netflix během fanouškovské akce Tudum v Sao Paulu v Brazílii představil nejen stávající, ale i nová jména, která se objeví v druhé sérii seriálu Squid Game, v českém překladu Hra na oliheň. Druhá sezóna má údajně mít premiéru na Netflixu v roce 2024. Informuje o tom Variety a Deadline

Doporučeno
Kvíz: Jak dobře znáš kultovní seriál Přátelé? Kvíz: Jak dobře znáš kultovní seriál Přátelé? 16. června 2023 v 15:00

Do seriálu se vrací čtyři postavy. Mezi nimi je hlavní aktér seriálu Gi-hun, kterého ztvárňuje herec Lee Jung-jae. Vrátí se také jeden z nejvyšších představitelů nebezpečných her, který byl (až na poslední díl) schovaný v černé masce a kterého hrál Lee Byung-hun, nebo herec Gong Yoo, jenž v seriálu nabírá nové lidi do her.

Řadu lidí ale může překvapit, že ve Squid Game 2 se objeví také policejní detektiv Jun-ho. Postava herce Wi Ha-juna totiž byla v jednom z posledních dílů předchozí série zastřelena. Tvůrci však odhalili, že Jun-ho v nové sérii rozhodně nebude chybět.

Streamovací platforma dosud potvrdila čtyři nové herce, kteří se do hry připojí. Jsou jimi Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon a Yang Dong-geun.

Domů
Sdílet
Diskuse