Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. června 2023 11:41
Čas čtení 1:01
Ilona Hobzová

VIDEO: Lana Del Rey přišla pozdě a pořadatelé festivalu její koncert ukončili. Jak zpoždění vysvětlila?

VIDEO: Lana Del Rey přišla pozdě a pořadatelé festivalu její koncert ukončili. Jak zpoždění vysvětlila?
Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic
HUDBA LANA DEL REY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Pravidla festivalu jsou neoblomná.

Její vystoupení mělo být vrcholem dne na festivalu v Glastonbury. Zpěvačka Lana Del Rey, která měla vystoupit mezi 22:30 a 23:45, se ale o půl hodiny opozdila. Z důvodu nočního klidu ale musí všechny koncerty skončit ještě před půlnocí. Pořadatelé tak neměli jinou možnost a koncert americké divy v půlce stopli. Proč se vlastně zpěvačka opozdila?

Doporučeno
VIDEO: Lewis Capaldi měl kvůli Tourettovu syndromu potíže dokončit koncert. Publikum zpívalo za něj VIDEO: Lewis Capaldi měl kvůli Tourettovu syndromu potíže dokončit koncert. Publikum zpívalo za něj 25. června 2023 10:18

Na vině byly dlouhé přípravy

Bylo 22:30 a dav dychtivě čekal na vystoupení autorky hitů jako Blue JeansSummertime Sadness nebo Young and Beautiful. Lana Del Rey se ale na pódiu objevila o půl hodiny později. Fanouškům a fanynkám se sice omluvila, důvod zpoždění byl ale poměrně kuriózní. Podle slov zpěvačky to byly přípravy na koncert, které ji zdržely.

„Mám opravdu velké zpoždění, je mi to fakt líto. Opravdu mě to k*revsky mrzí. Moje vlasy trvá udělat tak k*revsky dlouho,omlouvala se zpěvačka a koncert zahájila zpoždění navzdory. Jenže festival v Glastonbury má přísná pravidla ohledně dodržování nočního klidu a po půlnoci už žádná hudba hrát nesmí. Pořadatelé tak vypnuli elektrický proud a koncert byl u konce.

Anketa:
Co říkáš na důvod zpoždění Lany Del Rey?
Je to Lana Del Rey, ta může všechno.
Je to neslušné k publiku, které na ni čekalo.
Na její koncert bych ani nešel*nešla.
Je to Lana Del Rey, ta může všechno.
33 %
Je to neslušné k publiku, které na ni čekalo.
60 %
Na její koncert bych ani nešel*nešla.
7 %

Zpěvačka se ještě snažila rozhodnutí zvrátit a prosila obsluhu pódia, aby jí umožnila pokračovat. To vše za slyšitelného bučení publika. Zpěvačce se ovšem organizátory přesvědčit nepovedlo. Obrátila se tedy k publiku a song Summertime Sadness zazpívala alespoň a capella. Před odchodem se ještě stihla obejmout a vyfotit s lidmi v předních řadách a nepřestávala se omlouvat.

Domů
Sdílet
Diskuse