Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2023 10:58
Čas čtení 0:22
Dominik Vetrák

The Last of Us mělo více počítačových efektů než hollywoodské blockbustery. Jak seriál vypadal před přidáním CGI a po něm?

The Last of Us mělo více počítačových efektů než hollywoodské blockbustery. Jak seriál vypadal před přidáním CGI a po něm?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Seriál The Last of Us byl velmi drahý. Výsledkem byl propracovaný vizuál, který vznikl také díky kvalitním počítačovým trikům. Co všechno bylo dílem CGI?

Na seriálu The Last of Us pracovalo velké množství studií, která vytvářela vizuální efekty. Štáb natáčel na skutečných lokacích, které však potřebovaly úpravu, protože se musely změnit na postapokalyptické prostředí plné zřícených budov, zarostlých cest a podobně.

Doporučeno
Český mykolog: Zombie apokalypsu jako v The Last of Us teoreticky vyloučit nelze, dřív nás ale zabije meteorit nebo třetí světová Český mykolog: Zombie apokalypsu jako v The Last of Us teoreticky vyloučit nelze, dřív nás ale zabije meteorit nebo třetí světová 20. února 2023 16:00

Počítačové triky tvůrci využívali i na některé akční scény či scény s nakaženými. Triky doplňují také detaily ve scénách, prostředí či na tělech herců. Na videích níže tvůrci těchto triků přehledně zobrazují, jak různorodé úpravy dělali.

Pokud tě zajímá rozbor jednotlivých epizod, recenze nebo informace o druhé sérii, nahlédni do tohoto vlákna, kde se seriálu věnujeme blíže.

Domů
Sdílet
Diskuse