Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. srpna 2023 10:43
Čas čtení 0:42
Adriana Královičová

OBRAZEM: Prohlédni si luxusní sídlo Kim Kardashian v Malibu za 70 milionů dolarů. Nabízí dokonalý výhled na oceán i soukromou pláž

OBRAZEM: Prohlédni si luxusní sídlo Kim Kardashian v Malibu za 70 milionů dolarů. Nabízí dokonalý výhled na oceán i soukromou pláž
Zdroj: TopTenRealEstateDeals/Instagram @KimKardashian
ZAJÍMAVOSTI KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim má ve svém sídle 6 koupelen i tenisový kurt. Prostřednictvím naší galerie na tebe dýchne slunná Kalifornie.

Do sbírky domů přibyla Kim Kardashian luxusní nemovitost v Malibu. Každý kousek interiéru dýchá sluncem a odráží barevnou paletu a materiály inspirované charakterem jižní Kalifornie. Americká star si dům koupila za 70 milionů dolarů (asi 1,5 miliardy korun). Dříve patřil supermodelce Cindy Crawford a jejímu manželovi Randemu Gerberovi.

Dům se pyšní rozlohou více než 692 čtverečních metrů a vede k němu soukromá příjezdová cesta. Nemovitost nabízí pohádkové výhledy na oceán, díky otevřeným prostorám a obrovským terasám má dostatek denního světla. Pokud by náhodou Kim neměla zrovna chuť koupat se v oceánu a ležet na soukromé pláži, letní den může strávit u obrovského bazénu v zahradě.

Kim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, Malibu
Zobrazit galerii
(12)

V interiéru převládají naturální barvy jako hnědá či krémová. Kromě šesti koupelen má Kim k dispozici čtyři ložnice, jejichž součástí je také šatník. V hlavní zóně domu se nachází obývací část, která je spojena s velkou kuchyní a jídelnou, ze které se díky otevíracím dveřím dostane rovnou na terasu.

Jelikož je Kim Kardashian velkou milovnicí cvičení, nemůže chybět domácí fitko. Součástí pozemku jsou také tenisové kurty, wellness a altán s krbem.

Domů
Sdílet
Diskuse