Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2023 17:34
Čas čtení 1:03
Daniel Mikolášik

Dcera Kanyeho Westa předvedla na TikToku rapperův legendární outfit z roku 2004. Fanouškům připomněla éru College Dropout

OSOBNOSTI KANYE WEST MÓDA
Uložit Uložené

Ve videu tančí v ulicích Tokia na skladbu American Boy.

North West, prvorozená dcera Kanyeho Westa, kterou má rapper s exmanželkou Kim Kardashian, vzdává hold svému otci originálním způsobem. Na TikTok přidala video, ve kterém si oblékla Kanyeho ikonický outfit sestávající z modro-oranžového svetru, zelené košile, džín a zlatého řetězu, píše Complex.

Jde o legendární Yeho outfit z éry College Dropout z roku 2004, kdy vyšlo jeho první sólové studiové album se stejnojmenným názvem. Ve videu se společně se svou kamarádkou a matkou Kim nacházejí v ulicích Tokia a tančí do skladby American Boy z roku 2008 od zpěvačky Estelle, ve které má sloku i Kanye.

@kimandnorth

Living life in Tokyo,

♬ american boy - senia ❦

Desetiletá North dokázala detailně napodobit outfit svého otce, který měl na sobě během vystoupení v show Total Request Live vysílané na MTV v únoru 2004. Ve stejný měsíc vyšel Kanyeho debut The College Dropout a umístil se na 2. místě v prestižním žebříčku Bill 200.

Kanye West
Zdroj: Getty Images (Theo Wargo/WireImage)

Poslední měsíce je North na TikToku stále aktivnější, přestože loni dal Kanye dost jasně najevo, že se mu to nelíbí. Na Instagramu v únoru 2022 se svých followerů ptal, jak má postupovat, když Kim Kardashian jejich dceři dovolí, aby se prezentovala na této sociální síti, na které má North společný účet i s matkou.

Doporučeno
Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? 5. května 2024 8:30

Tvrdil, že jeho dcera, o kterou se stará matka, ve skutečnosti vystupuje na TikToku proti své vůli. Na to Kim zareagovala, že jako matka dělá vše pro to, aby své děti ochránila, a považuje za správné, když se mohou kreativně vyjádřit přes médium, které umožňuje kontrolu rodičů nad obsahem i komentáři. „Dělá ji to šťastnou,“ dodala Kim na konto své dcery.

Domů
Sdílet
Diskuse