Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. listopadu 2023 18:00
Čas čtení 0:29
Vincenc Novák

Thor Björnsson ze Hry o trůny oznámil, že s manželkou přišli o dceru

Thor Björnsson ze Hry o trůny oznámil, že s manželkou přišli o dceru
Zdroj: Thor Björnsson
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Islandský strongman a představitel Hory ze seriálu Hra o trůny Hafþór Júlíus Björnsson oznámil svým fanouškům a fanynkám smutnou zprávu. Spolu s manželkou přišli o svoji předčasně narozenou dceru.

Thor Björnsson a jeho manželka Kelsey Henson o tragické události informovali ve společném prohlášení, které zveřejnili na Instagramu. „S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery, Grace Morgan Hafthorsdottir, narozené 8. listopadu ve 21. a půl týdnu těhotenství. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že jí přestalo bít srdce,“ napsali.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelsey Henson (@kelc33)

„Smutek, který cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak i láska. Všechny naše naděje a sny o ní nám byly odebrány, ale ví, že s ní budeme znovu. Její duch žije dál skrze nás a jejího sourozence,“ dodali.

Manželé už mají společného syna, který přišel na svět v roce 2020. Svým fanouškům a fanynkám poděkovali za slova podpory a poprosili je o respektování soukromí. 

Domů
Sdílet
Diskuse