Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Marvel vs. DC v roce 2024: Kdo bude do kina posílat horší filmy?

2026

Marvel

Člověk by řekl, že to studia budou mít na následující roky o něco lépe naplánované, jenže stávky, propadáky, problémy se zákonem a další faktory najednou hrají mnohem větší roli, a Marvel tak svoji licenci na tisknutí peněz pozvolna zase ztratil.

V tomhle roce by nás měli od slavného studia čekat noví Avengers: The Kang Dynasty, jenže v posledních týdnech není vůbec jisté, jestli se téhle verze opravdu dočkáme. Marvel by se mohl od Kanga posunout do bezpečnějších vod, což by znamenalo zcela jistě změnu názvu. Tak či tak bychom ale nějaké Avengers v kině dostat měli. A dost možná i pár dalších zatím neoznámených filmů k nim.

Kang v seriálu Loki.
Kang v seriálu Loki. Zdroj: Marvel Studios

Sony

Jak už ses mohl*a dovtípit výše, studio Sony nevidí dál než za jeden roh. Taktika „počkáme a uvidíme“ mu zatím relativně vychází, na konkrétní plány si tak budeme muset počkat minimálně do premiéry oné Madame Web. My se jen modlíme, aby třeba náhodou nedošlo na oznámení dvojky Morbia.

DC

DC má sice své grandiózní plány, konkrétní data premiér ale neoznámilo. Víme jen, že výhledově vzniká adaptace komiksu The Authority, nový kanonický Batman: The Brave and the Bold od režiséra Flashe Andyho Muschiettiho, Supergirl: Woman of Tomorrow a Swamp Thing. Kdy, jak, od koho, to všechno se teprve dozvíme.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš film jen podle outfitu? KVÍZ: Poznáš film jen podle outfitu? 14. listopadu 2023 v 8:00

2027 a dál

Tady už tě bohužel musíme zklamat. Naše věštecká koule zatím není tak pokročilá, abychom zvládli úspěšně predikovat tak vzdálenou budoucnost. Nicméně jsou tam určitě v plánu další Avengers, další Spider-Man s Tomem Hollandem a plno jiných věcí, o kterých beztak zatím ani nevíme. Možná o nich nevědí ještě ani samotná studia. I kdyby však komiksovým filmům již odzvonilo, točit se budou ještě dlouho.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse