Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Marvel vs. DC v roce 2024: Kdo bude do kina posílat horší filmy?

2025

Marvel

Zdál se ti předchozí rok na elasťáky chudý? Neboj, továrna na sny se komiksového fenoménu rozhodně jen tak vzdát nehodlá. Jenom na straně Marvelu tak v roce 2025 máme novou Fantastickou čtyřku, smolného Bladea a pak výše zmíněného Captaina Americu a Thunderbolts. Posuny, odklady a škrty jsou ale dosti pravděpodobné, ruku do ohně za tenhle plán tudíž dávat nechceme.

Sony

V případě otloukánka Sony působí rok 2025 pro změnu poněkud prázdně oproti tomu předchozímu. Studio zde má v plánu vypustit jen jeden film, a to ještě navíc není známo jaký. Ve vývoji je záporácká týmovka The Sinister Six (ale ta je ve vývoji konstantně už od roku 2013…) i přísně tajný projekt režisérky Olivie Wilde. Nás by ale nepřekvapil ani hraný film o Milesi Moralesovi, případně pokračování toho animovaného Spider-Man: Beyond the Spider-Verse (který to příští rok s největší pravděpodobností nestihne).

DC

U DC naopak v tomto roce vypukne nová epická kapitola v režii Jamese Gunna, který se postaral o jeden z nejlepších superhrdinských filmů roku 2023, třetí Strážce Galaxie. Jeho Superman: Legacy slibuje být vzrušujícím začátkem, který představí nejen ikonického superhrdinu, ale i hromadu dalších postav, jež by měly být základem nově se rodícího univerza.

Doporučeno
Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ 14. listopadu 2023 v 14:34

Taktéž bychom se zde měli dočkat pokračování temného Batmana od Matta Reevese. Bručoun Robert Pattinson rozhodně neřekl své poslední slovo a my se na tuhle další detektivní jízdu moc těšíme. A jenom pro pořádek – stejně jako komiksový Joker ani tenhle Batman nemá s vesmírem Jamese Gunna nic společného.

Superman: Legacy.
Superman: Legacy. Zdroj: DC Comics
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse