Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. prosince 2023 18:18
Čas čtení 0:40
Anna Koucká

FOTO: Nemá princ prst, nebo jich má šest? Veřejnost znepokojila fotka britské královské rodiny

FOTO: Nemá princ prst, nebo jich má šest? Veřejnost znepokojila fotka britské královské rodiny
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI CELEBRITY KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Britská královská rodina sdílela vánoční přání vévodkyně Kate, prince Williama a jejich dětí. Někteří fanoušci a fanynky se ale domnívají, že je fotka špatně upravená ve Photoshopu.

Na černobílé fotce je zachycena Kate, William a jejich děti – desetiletý princ George, osmiletá princezna Charlotte a pětiletý princ Louis. Portrét pořízený Joshem Shinnerem ale některé lidi na internetu znepokojil, uvádí magazín People


„Proč vašemu synovi chybí prst? A čí jsou to nohy?“ napsal jeden z uživatelů na X a upozornil na levou ruku prince Louise, která spočívala na židli princezny Charlotte.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


Při bližším pohledu se zdá, že nohu prince Louise zakrývá koberec na podlaze, ale oblast kolem jeho nohy a nohy prince Williama se zdá být stále mírně mimo. Podle některých to vypadá, že na Louisově ruce chybí prst, zatímco jiní se ptají, zda ostatní zahlédli šest prstů.


To ale není všechno. „Kde má William stehno? Kde má Kate druhou nohu?“ ptá se další uživatel a poukazuje na způsob, jakým princ a princezna z Walesu na fotografii stojí. Jiný uživatel instagramu se zase ptal, zda ještě někdo vidí „obrys koruny“ nad hlavou korunního prince George. 

Domů
Sdílet
Diskuse