Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Co si pustit o víkendu: Jeden z nejlepších českých filmů roku je konečně online

Úsvit je kritický, emotivní a nebojí se opřít do palčivých témat, od předsudků na základě genderu přes kritický pohled na kapitalismus až po postavení žen ve společnosti. Kromě toho je hezky natočen, s povedenou výpravou a místy se až nechce věřit, že jde skutečně o české dílo. Pokud se tedy chceš podívat na hluboký, ale pochopitelně podaný film, Úsvit je tu pro tebe.

Délka filmu: 1 hodina 57 minut
Kde si film pustit: Netflix
Režie: Matěj Chlupáček
Scénář: Miro Šifra
Hrají: Eliška Křenková, Miloslav König, Milan Ondrík, Marián Mitaš, Luboš Veselý, Martha Issová, Ladislav Hampl, Ján Jackuliak, Anton Šulík ml., Richard Langdon

Jestli se ti nechce koukat na českou tvorbu nebo tě Úsvit nezaujal, na Amazon Prime si teď můžeš pustit snímek Do morku kostí. Jde o mírně hororovou romanci a road movie o dvou kanibalech, kteří se snaží najít nejen sami sebe, ale také prožít svou první lásku. 

Doporučeno
Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci 26. července 2024 v 16:00

Jde o vizuálně jemný, ale i tak strhující snímek, který ukazuje, že i ohlodávání kousků masa z mrtvých těl může být dojemné. Do toho se můžeš těšit na skvělého Timothého Chalameta a Taylor Russell. Pokud tě nebaví klasické horory a z romantických filmů chytáš cukrovku, Do morku kostí ti dá to nejlepší z obojího v ideálním poměru.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse