Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2023 14:27
Čas čtení 0:38
Ondřej Mrázek

Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě

Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Klid, teplo a zvuky praskajícího dříví. Takovou atmosféru ti přes svátky navodil Netflix.

Nejen v Česku, ale podle serveru Flixpatrol i v mnoha dalších zemích světa ovládl streamovací službu Netflix „snímek“ s názvem „Praskání dříví v krbu ve 4K“. Uvozovky jsou u něj pak vskutku namístě, jedná se totiž doslova jenom o video praskajícího dřeva v krbu vytvořené jistým Georgem Fordem.

Doporučeno
Druhá vánoční pohádka od České televize ovládla sledovanost na Boží hod. „Lobotomie a bicáky,“ hodnotí diváci Druhá vánoční pohádka od České televize ovládla sledovanost na Boží hod. „Lobotomie a bicáky,“ hodnotí diváci 26. prosince 2023 10:12

Zhruba hodinové video přesto zcela dominovalo žebříčkům sledovanosti pořadů na Netflixu na Boží hod v zemích jako Česko, Dánsko, Německo, Francie nebo třeba Kanada.

Řada domácností, které nevlastní skutečný krb, tak zjevně sáhla po šikovné alternativě, která hezky doplní atmosféru, zatímco umožní lidem ve sváteční dny trávit čas jinou zábavou.

Pakliže se pak ještě podíváme na další statistiky, celovečerním filmům na Netflixu v posledních dnech ve spoustě zemí stále vévodí film Rebel Moon: První část Zrozená z ohně, který jinak sbírá doslova tragické ohlasy. Na Boží hod jej však v Česku předčila klasika Pelíšky i animovaný Grinch.

Domů
Sdílet
Diskuse