Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. prosince 2023 14:45
Čas čtení 0:56
Ondřej Mrázek

VIDEO: „Je to rebel!“ Petr Nárožný z pohádky S čerty nejsou žerty si zahrál v reklamě na největší hit Netflixu

VIDEO: „Je to rebel!“ Petr Nárožný z pohádky S čerty nejsou žerty si zahrál v reklamě na největší hit Netflixu
Zdroj: Ústřední půjčovna filmů
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Netflix v Česku zveřejnil upoutávku lákající na svůj nejnovější hit, snímek Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně od režiséra Zacka Snydera.

V reklamě, která se už krátce po vydání těší na sociálních sítích skvělým ohlasům, si zahrál legendární český herec Petr Nárožný, jenž si v návaznosti na téma nového filmu zavzpomínal na časy, kdy sám naháněl rebely v pohádce S čerty nejsou žerty.

Doporučeno
Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě 26. prosince 2023 14:27

V upoutávce mu nejdřív spadne ovladač, který přepne televizi z výše zmíněné pohádky právě na nový snímek Rebel Moon. Krátce nato Nárožný spočítá, kolik vojáků hlavní postava těžce zranila, kolik zhmoždila a koho zesměšnila. 

Reklama končí záběrem na světla před jeho bytem, kdy mu vesmírná loď na terase vysadila zásilku obsahující jeho ikonický kostým. K němu je ještě přiložen vzkaz, ve kterém stojí „Jste se mnou?“, načež Nárožný odpoví: „No jistě!“

V tiskovém prohlášení herec uvedl: „Když přišla nabídka stát se tváří kampaně Netflixu, přemýšlel jsem, v čem mohu být přínosný. Po přečtení krátkého scénáře jsem však záhy zjistil, že jediným, kdo tuto roli může sehrát, jsem opravdu jenom já,“ komentuje lokální spolupráci se světoznámou streamovací službou Netflix a dodává: „Natáčení spotu mě opět vrátilo o 40 let zpět a naplno jsem si uvědomil, jak silná je tradice českých pohádek a jak nestárnoucí jsou hlášky kaprála, kterého jsem v klasice S čerty nejsou žerty s velkou chutí hrál.“

Snímek Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně od svého uvedení na streamovací službě drtí žebříčky sledovanosti. Pokračování s názvem Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška dorazí 19. dubna příštího roku. Trailer si můžeš pustit zde.

Domů
Sdílet
Diskuse