Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2024 13:01
Čas čtení 0:44
Monika Růžičková

VIDEO: Sen, nebo noční můra? Záběry z letadla plného Swifties rozdělily internet

VIDEO: Sen, nebo noční můra? Záběry z letadla plného Swifties rozdělily internet
Zdroj: Unsplash / Rosa Rafael
OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Fanoušci Taylor Swift již v minulosti ukázali, že jsou kvůli jejím koncertům schopni udělat mnohé, včetně cestování na dlouhé vzdálenosti. Jak to ale vypadá v letadle plném takových Swifties?

Největší světové turné všech dob Eras Tour nepřestává udivovat. Nyní se na platformě TikTok stalo virální video, na němž celé letadlo zpívá její písničky.

Doporučeno
Taylor Swift znovu šokuje, její koncert navštívil rekordní počet diváků. Tolik lidí na tour ještě nikdy neměla Taylor Swift znovu šokuje, její koncert navštívil rekordní počet diváků. Tolik lidí na tour ještě nikdy neměla 18. února 2024 7:00

Uživatelka maddisonolsen111 na svůj profil nahrála video, na kterém je vidět letadlo plné převážně mladých žen zpívajících oblíbené písničky královny popu. Ke zpěvu se dokonce přidaly i samotné letušky a písničky pouštěly do reproduktorů.

„Pokud takhle nepojedu na Eras Tour, tak to nechci,“ napsala Maddison Olsen k videu. 

@maddisonolsen111 If this isn’t how you commute to the Era’s tour, then I don’t want it #taylorswift #viral #erastouraustralia ♬ original sound - Maddison Olsen

Letadlo letělo do města, kde byl následující den koncert Taylor Swift, proto se na palubě letadla nacházelo tak velké množství jejích fanynek*fanoušků. Video se na sociálních sítích setkalo s poměrně smíšenými reakcemi. 

Některým video přišlo skvělé a určitě by takový let ocenili. Jiným přišlo chování cestujících nevhodné a let přirovnali k noční můře a vtipkovali o nouzových dveřích.  

„Celou dobu bych seděla v koupelně. Představte si, že v letadle by byl někdo s nějakou poruchou,“ napsala dumblindeblonde do komentářů pod video.

Co si o tom myslíš ty? Chtěl*a bys zažít takový let?

Domů
Sdílet
Diskuse