Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2024 7:00
Čas čtení 0:38
Monika Růžičková

Taylor Swift znovu šokuje, její koncert navštívil rekordní počet diváků. Tolik lidí na tour ještě nikdy neměla

Taylor Swift znovu šokuje, její koncert navštívil rekordní počet diváků. Tolik lidí na tour ještě nikdy neměla
Zdroj: Getty Images/John Shearer
ZAJÍMAVOSTI TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift v pátek 16. února vystoupila na pódiu v ​​Melbourne Cricket Ground v Austrálii. Měla beznadějně vyprodáno.

Vyprodaný koncert v ​​Melbourne navštívilo 96 tisíc lidí a stal se tak největším vystoupením, jaké kdy měla. Na své Eras Tour však měla již několik velkých koncertů, třeba v květnu vystoupila na MetLife Stadiu v ​​New Jersey před 74tisícovým davem. 

„Tohle je největší show, jakou jsem na tomto turné nebo na jakémkoli jiném turné měla,“ cituje magazín People nadšenou zpěvačku. „Jsem naprosto ohromená skutečností, že tolik z vás se mnou chtělo strávit páteční večer v Melbourne,“ dodala.  

Doporučeno
Dojemné gesto Taylor Swift. Darovala obrovský balík rodině zavražděné matky Dojemné gesto Taylor Swift. Darovala obrovský balík rodině zavražděné matky 17. února 2024 15:30

Zpěvačka v Austrálii vystoupila poprvé od roku 2018, zdaleka ne všichni zájemci se však na koncert dostali. Tisíce lidí seděly před vyprodaným stadionem a společně zpívaly své oblíbené písně. Příští víkend Swift odcestuje do Sydney, kde ji čekají další koncerty na olympijském stadionu Australia.

Domů
Sdílet
Diskuse