Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí

3. Tom Cruise (45 milionů dolarů)

Herec Tom Cruise sice s oblíbenou sérií Mission: Impossible loni mírně narazil, naštěstí je ale pod projektem stále podepsán jako jeden z hlavních producentů, a tak vedle tučného šeku za hereckou roli bere i procenta z tržeb. V kombinaci se streamovacími zisky jeho předloňské pecky Top Gun: Maverick mu to tudíž letos vyneslo třetí příčku.

Tom Cruise.
Tom Cruise. Zdroj: Paramount Pictures

2. Margot Robbie (59 milionů dolarů)

Druhá žena žebříčku Margot Robbie se umístila na druhém místě. Australská herecká hvězda se stala nejen hlavní tváří filmu Barbie, ale i jednou z producentek. Jenom za svou práci na tomto projektu tak získala odhadem takřka 60 milionů dolarů v hrubém, což z ní dělá druhého nejlépe placeného umělce v Hollywoodu.

Margot Robbie.
Margot Robbie. Zdroj: TASR (AP Photo/Chris Pizzello)

1. Adam Sandler (73 milionů dolarů)

Nejvýdělečnějším hercem za rok 2023 se stal poněkud překvapivě Adam Sandler. Velkou sumou k tomu přispěla jeho účast ve filmu Vražda v Paříži, jehož sledovanost za první tři měsíce udělala na Netflixu celkově 173 milionů zhlédnutých hodin po celém světě. Kromě toho se Sandler vydal na turné se svou stand-up comedy show po více než 40 městech.

Jennifer Aniston, Adam Sandler.
Jennifer Aniston, Adam Sandler. Zdroj: Netflix
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse