Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí

6. Jennifer Aniston (42 milionů dolarů)

První ze dvou žen, které se v tomto žebříčku umístily, je herečka Jennifer Aniston. Ta si vydělává v rámci účasti a produkovaní seriálu The Morning Show na Apple TV+ (dva miliony za epizodu). Také si minulý rok po boku Adama Sandlera zahrála ve filmu Vražda v Paříži. Kromě herectví uzavřela spolupráci s Uber Eats, a dokonce má i vlastní řadu vlasové kosmetiky LolaVie.

Jennifer Aniston, Adam Sandler.
Jennifer Aniston, Adam Sandler. Zdroj: Netflix

5. Matt Damon (43 milionů dolarů)

Herec a filmový producent Matt Damon ztvárnil v roce 2023 vedlejší roli v úspěšném Oppenheimerovi. Jeho výplata z této role byla jen částí z jeho celkové výplaty. Studio Artists Equity, které má společně s Benem Affleckem, prodalo Amazonu svůj první projekt Air za přibližně 130 milionů dolarů.

Matt Damon.
Matt Damon. Zdroj: Universal Pictures

4. Ryan Gosling (43 milionů dolarů)

Představitel Kena Ryan Gosling si minulý rok ve filmu Barbie zahrál po boku Margot Robbie. Mimo filmové plátno se stala oblíbená i jeho píseň „I'm Just Ken“, která si na Spotify vyžádala už přes 100 milionů přehrání. Za pár dní ji Ryan živě zopakuje na slavnostním předávání Oscarů.

Ryan Gosling.
Ryan Gosling. Zdroj: TASR (AP Photo/Chris Pizzello)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse