Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2024 12:23
Čas čtení 0:45
Eva Thonhauserová

Cara Delevingne je zdrcená: Její sídlo za 160 milionů zcela vyhořelo. Při požáru byli zraněni dva lidé

OSOBNOSTI CARA DELEVINGNE
Uložit Uložené

Její dům zachraňovaly desítky hasičů.

V pátek 15. března v časných ranních hodinách zasáhl vilu světoznámé modelky a herečky Cary Delevingne velký požár. Její sídlo, které se nachází v Los Angeles, mělo hodnotu sedm milionů dolarů (160 milionů korun). Při požáru byli zraněni dva lidé, ale nikdo nezemřel, informuje CNN.

Na záchraně domu se podílelo 13 hasičských vozů a asi 40 hasičů, kterým trvalo více než dvě hodiny, než dostali plameny pod kontrolu. Podle britského deníku The Sun rodiče modelky uvedli, že požár způsobila elektrická závada, která se vymkla kontrole kvůli silnému větru v oblasti.

Doporučeno
Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí? Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí? 15. března 2024 8:30

Matka modelky řekla, že Cara byla „zdrcená“, jelikož to byl domov, který vytvořila a měla v něm všechno. Sídlo prý bylo „celým jejím životem“.

Cara se k požáru vyjádřila na Instagramu a uvedla, že jí to zlomilo srdce. Modelka napsala, že nemůže uvěřit tomu, co se stalo a jak se život může změnit v jediném okamžiku. Svým sledujícím vzkázala, aby si vážili toho, co mají.

Když požár vypukl, byly v domě také dvě modelčiny kočky. Naštěstí se je podařilo zachránit a jejich fotografie se záchranáři zveřejnila na své sociální síti, kde vyjádřila vděčnost hasičům a všem lidem, kteří přišli pomoci.

zhorený dom, Cara Delevingne, požiar
Zdroj: Instagram/Cara Delevingne,
Domů
Sdílet
Diskuse