Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2024 14:15
Čas čtení 0:46
Ella Petrová

Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle

Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Co se stane se seriálovou postavou Joela, když Pedro Pascal s filmováním skončil pouhý měsíc po začátku natáčení?

Tvůrci úspěšného seriálu The Last Of Us natáčí v těchto dnech v Kanadě druhou řadu, avšak představitel hlavní role Pedro Pascal už má dotočeno. Toto léto pak začíná s filmováním nového projektu od Marvelu, Fantastic Four, jak informuje ScreenTime na platformě X (dříve Twitter).
 

Postapokalyptický seriál z dílny HBO začal s filmováním 12. února. Pokud Pascal skončil s natáčením pouhý měsíc poté, znamená to nejspíš jediné – Joelova úloha bude v druhé sérii výrazně kratší. O důvodech pak netřeba dlouze spekulovat, fanoušci herní předlohy koneckonců dobře vědí. Herci to nicméně umožňuje pustit se do příprav natáčení nové marvelovky.


The Last Of Us vypráví o světě po apokalypse, hlavními postavami jsou přeživší Joel a Ellie, kteří putují po Spojených státech a jejich hlavním úkolem je přežít. Joel se svou chráněnkyni Ellie snaží dostat k lidem, kteří by lidstvu mohli dát druhou šanci. Nakonec je to ale celé poněkud složitější, a jak se ukáže, nic na světě není černobílé.

Premiéra druhé řady je v plánu na rok 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse