Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. dubna 2024 13:30
Čas čtení 0:42
Anna Vondráková

Bude další Jackass? Hlavní hvězda Johnny Knoxville pořád píše nápady na šílené kousky

Bude další Jackass? Hlavní hvězda Johnny Knoxville pořád píše nápady na šílené kousky
Zdroj: Paramount Pictures
ZAHRANIČÍ CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Původně televizní pořad, posléze film Jackass by se mohl dočkat nového dílu. Herec ale zároveň upozornil, že má jednu podmínku.

„Slíbil jsem svým dětem, že už nebudu dělat žádné kaskadérské kousky, při kterých bych si přivodil další otřes mozku. Měl jsem jich už příliš,“ uvedl v rozhovoru pro The Tonight Show uváděnou Jimmym Fallonem. Dodal, že mu nevadí například zlomená ruka, otřes mozku ale již nechce, píše Complex.

Nápady pro případné pokračování prý píše hlavně z nudy. „Nevím, jestli ještě někdy uděláme další,“ svěřil se.

O možném pátém díle však promluvil i v dalším rozhovoru. „Jackass je jako pocit, který máte a který musíte uhasit tím, že uděláte další,“ řekl pro ComicBook.com. „Teď ten pocit nemám, ale pořád si píšu nápady jen proto, že si nemůžu pomoct. Když dostanu nápad, prostě si ho napíšu a pošlu si ho mailem. Takže pro jistotu pořád píšu, ale nevím, jestli toho bude dost.“

Jackass je americká show, ve které partička tvůrců předvádí šílené, až nebezpečné kaskadérské kousky. Původně ji vysílala stanice MTV mezi lety 2000 a 2002, vzhledem k její úspěšnosti poté na stejné motivy vznikly i čtyři filmy a z Jackass se stala úspěšná franšíza produkující další projekty.

Domů
Sdílet
Diskuse