Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 11:52
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

Druhá řada Wednesday je oficiálně v produkci, nastaly ale změny v obsazení

Druhá řada Wednesday je oficiálně v produkci, nastaly ale změny v obsazení
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Koho z populárního seriálu se změny týkají?

Druhá řada seriálového hitu Wednesday z dílny Netflixu je oficiálně v produkci. Nemusíš mít strach, hlavní postava v podání Jenny Ortegy se samozřejmě vrací.

Doporučeno
Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání 6. května 2024 13:04

Catherine Zeta-Jones v roli Morticie, Luis Guzmán jako Gomez a Isaac Ordonez, který hraje Pugsleyho, budou také nadále součástí seriálu. To znamená, že představitelé rodiny Addamsovy se navrací v plném složení. Uf!
 
Nějaké změny ale nastanou. Týkají se herce Percyho Hynese Whitea, který si zahrál v první řadě Xaviera Thorpa, studenta, který vynikal svým talentem na malování a Wednesday ho podezřívala z vraždy v Jerichu. Minulý rok byla proti herci na sociálních sítích vznesena obvinění ze sexuálního napadení.
 

wednesday
Zdroj: Netflix


Kromě toho Netflix nyní potvrdil, že jednu z hlavních postav si zahraje Steve Buscemi (Gauneři, Armageddon, Big Lebowski, Fargo). V roli hostující hvězdy se objeví Thandiwe Newton, kterou můžeš znát z filmů Interview s upírem, Pravda o Charliem nebo ze seriálu Westworld.

Doporučeno
Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí 2. května 2024 13:16

„Jsme nadšeni, že se celá Addamsova rodina tuto sezónu zapíše do Akademie Nevermore spolu s vysněným obsazením ikon a nových tváří,“ uvedli tvůrci seriálu Al Gough a Miles Millar.

Domů
Sdílet
Diskuse