Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2024 13:04
Čas čtení 0:47
Ella Petrová

Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání

Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání
Zdroj: Kevin Mazur / Lionsgate
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Jaafar Jackson se převtělil do svého zesnulého strýce a oblékl jeden z ikonických převleků krále popu.

Na nových fotkách z filmování připravovaného životopisného snímku Michael v Los Angeles vypadá Jaafar Jackson úplně stejně jako jeho strýc. Oblékl modrou bundu ve vojenském stylu se zlatými detaily, do toho přidal ikonický účes s make-upem, gesta, napodobil úsměv a na světě je nový král popu.
 


V březnu byl Jaafar spatřen při natáčení, během kterého zřejmě zpracovávali dřívější éru Michaelovy legendární kariéry. Na sobě měl totiž univerzitní sako, což je též jeden z ikonických zpěvákových looků. To oblékl ve svém hitu Thriller z roku 1983.
 
Prvním Jaafarovým filmovým počinem bude právě film Michael. „Je neuvěřitelně vzrušující sledovat, jak Jaafar přivádí Michaela k životu,“ svěřil režisér snímku Fuqua deníku Variety. „Když jsem se poprvé setkal s Jaafarem, bylo tam takové duchovní spojení, on má přirozenou schopnost napodobovat Michaela, a tak skvělou chemii s kamerou,“ dodal.

Doporučeno
Sedm ikonických filmových párů, které se v reálném životě neměly příliš v lásce Sedm ikonických filmových párů, které se v reálném životě neměly příliš v lásce 4. května 2024 8:08

Fuqua také dříve v oficiálním prohlášení uvedl, že tým za projektem se skládá z neuvěřitelných maskérů, kostymérů, vlasových artistů, osvětlovačů a dalších – včetně těch, kteří se znali a pracovali s Michaelem, který zemřel v roce 2009 ve věku 50 let.
 
Na film se můžeš těšit v dubnu příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse