Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 14:23
Čas čtení 0:33
Anna-Marie Hanzlíková

Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu

Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU POLSKO
Uložit Uložené

Snímek Barvy zla: Červená se drží v top 10 v mnoha zemích, přilákal na 20 milionů zhlédnutí.

Film o mrtvé dívce nalezené na pláži v Trojměstí předčil i oceňovaný japonský flák Godzilla Minus One, který streamovací gigant nasadil ve stejný týden. Ukazují to čísla dostupná z FlixPatrolu.

Doporučeno
Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin 19. června 2024 v 13:00

Snímek se umístil v několika zemích v top 10, kde se držel až do tohoto týdne, kdy jej postupně z první desítky vystrčily další novinky. Důležitější však je, že se k velkému množství lidí zjevně dostalo po delší době opravdu povedené krimi. Film má v současnosti na databázi ČSFD.cz 71 procent.

„Dokonalá hororová pohádka pro velký děti, který jsou ochotný uvěřit,“ shrnuje jeden z uživatelů. „Další krásný důkaz toho, že Poláci tohle prostě umí,“ doplňuje další.

Jinak streamovací službě suverénně už několik dní vévodí žraločí thriller Žraloci v Paříži. Krvavý francouzský snímek se letos stal nejsledovanějším cizojazyčným filmem na Netflixu a už teď je víceméně jasné, že do pár let připlave pokračování.

Doporučeno
Dostala přezdívku Veselá Jane, na pacientech přitom dělala experimenty. „Sestra hrůzy“ si ke svým obětem lehala do postele Dostala přezdívku Veselá Jane, na pacientech přitom dělala experimenty. „Sestra hrůzy“ si ke svým obětem lehala do postele 14. června 2024 v 11:30
Zpět
Sdílet
Diskuse