Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
20. června 2024 v 10:05
Čas čtení 0:50
Veronika Ábelová

„Nejsem profesor věd, abych věděl, kdo vládl někde támhle,“ řekl Jan Bendig k účasti v AZ-kvízu

„Nejsem profesor věd, abych věděl, kdo vládl někde támhle,“ řekl Jan Bendig k účasti v AZ-kvízu
Zdroj: @ctart/ Instagram
OSOBNOSTI JAN BENDIG
Uložit Uložené

Honza a Marsell Bendigovi učinili nedávno ne tak úplně šťastné rozhodnutí. Přijali totiž nabídku do vědomostní soutěže AZ-kvíz, ve které nevěděli skoro nic.

Jejich výstup v soutěžním pořadu nenechal sledující chladnými. Na sociálních sítích se do bratrů strefují, objevilo se také několik posměšných koláží. Samotní Bendigovi si z účasti v AZ-kvízu nic nedělají. Znovu by ale do podobného pořadu nešli.

Doporučeno
V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes 19. června 2024 v 11:11

„Teď z nás možná mají lidi srandu a já se jim ani nedivím. Hele, teď si z nás budou dělat chvíli srandu, že jsme blbý a blbější (narážka na koláž TMBK, pozn. red.), ale nejsem profesor ani historik. Já jsem zpěvák a šel jsem si to tam vyzkoušet a nelituji toho. Ale do žádné vědomostní soutěže už nejdu, ani zadarmo,“ vyjádřil se Honza Bendig webu Extra.cz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial)

Dodal také, že bráchu nechal záměrně vyhrát. Nechtěl totiž do finále s Leošem Marešem.

„Já jsem najednou zpanikařil. Nechal jsem bráchu vítězit, protože jsem ani za boha nechtěl s Leošem do finále,“ řekl Honza. Ani to se ale příliš nesetkalo s úspěchem.

Honza Bendig také prozradil, že ho na začátku natáčení znervóznila přítomnost Leoše Mareše. „Já jsem si to šel do AZ-kvízu hlavně užít. Nejsem profesor věd, abych věděl, kdo vládl někde tamhle. Prostě vím to, co je pro mě důležitý, a bral jsem to spíš jako srandu. Myslím si, že jsem tam nebyl jediný, kdo spoustu věcí nevěděl,“ dodal.

Doporučeno
Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu 17. června 2024 v 14:23
Domů
Sdílet
Diskuse