Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
19. června 2024 v 11:11
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes

V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes
Zdroj: Native PR/propagační materiál/volně k užití
GASTRO GASTRONOMIE PRAHA
Uložit Uložené

Motýlí stíhačky Davida Černého nejsou jedinou novinkou v nově zrekonstruovaném Máji na Národní třídě. V obchodním domě bude už za pár dnů otevírat další restaurace Popeyes.

Oblíbený fastfood chystá otvíračku už příští týden v pondělí 24. června v 10 hodin dopoledne. Známý řetězec tak bude mít v Praze dvě restaurace a v Česku celkově tři. V den otvíračky tě čekají i speciální akce. Prvních padesát zákazníků či zákaznic dostane sendvič zdarma a na sociálních sítích Popeyes Česko budeš mít možnost soutěžit o tři poukázky na sendviče zdarma na celý rok.

Doporučeno
Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru 17. června 2024 v 13:00

Popeyes je proslulý pikantním kuřecím masem, kuřecími stehýnky nebo sendviči. Nová restaurace se nachází v přízemí Máje Národní. „Národní třída patří k nejrušnějším místům Prahy jak z pohledu turistiky, tak i pokud jde o přilehlé kancelářské budovy. Náš tým je rád, že čerstvé, šťavnaté kuře přinášíme do další části Prahy,“ říká Marko Blaževič, Brand President Popeyes CEE. Vyzkoušet tady budeš moct i vyhlášený chicken sandwich. A právě ten dostaneš zdarma, když restauraci navštívíš přímo na otvíračku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Popeyes Česko (@popeyes_cesko)

Světoznámý řetězec s kořeny v Louisianě by v budoucnu chtěl otevřít pobočky v Brně i dalších krajských městech v Česku. „Pracujeme na otevření restaurace v Brně i na několika dalších lokalitách,“ řekl Brand President Popeyes CEE Marko Blaževič. „Na konci roku bychom mohli otevřít dvě tři další restaurace v Praze a Brně. V dalších letech už přijdou na řadu krajská města, prémiová obchodní centra a dálniční tahy,“ dodal. 

Doporučeno
Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu 17. června 2024 v 14:23

Novinky ohledně otvíračky, která proběhne už příští týden, můžeš sledovat na sociálních sítích Popeyes nebo přímo v události na Facebooku. Na nich bude probíhat i soutěž o poukazy na sendviče zdarma po celý rok, tak si to nenech ujít.

Domů
Sdílet
Diskuse