Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2024 v 18:27
Čas čtení 0:42
Ondřej Mrázek

VIDEO: Colin Farrell už je zase k nepoznání. Trailer na spin-off Batmana dává komiksům naději

VIDEO: Colin Farrell už je zase k nepoznání. Trailer na spin-off Batmana dává komiksům naději
Zdroj: Max
FILMY A SERIÁLY BATMAN COLIN FARRELL
Uložit Uložené

The Penguin se představuje v druhém traileru. Gothamské podsvětí se v něm otřásá v základech.

Zatímco na oficiální pokračování posledního Batmana s Robertem Pattinsonem si ještě nějaký ten pátek počkáme (film zatím ještě nemá ani hotový scénář a dorazí nejdřív v roce 2026), první seriálový spin-off o postavě Penguina s tváří Colina Farrella láká na premiéru už tento podzim.

Doporučeno
Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce 16. června 2024 v 16:00

Seriál jednoduše pojmenovaný The Penguin v zásadě volně naváže na události snímku The Batman, kdy se po smrti Carmina Falconeho rázem mezi mafiánskými rodinami Gothamu uvolnil prostor pro nového bosse. O tuto pozici se bude logicky ucházet hned několik postav, včetně například Falconeho dcery Sofie Falcone (půvabná Cristin Milioti z Jak jsem poznal vaši matku), ale právě i našeho ambiciózního a ve Farrellově ztvárnění poměrně ďábelského Tučňáka.

Co se Batmana týče, údajně by měl mít v seriálu kratičké cameo. Stejně tak by se v seriálu mohly objevit i další známé postavy z Batmanova komiksového univerza. Tvůrci si nicméně drží všechna překvápka blízko u těla, takže na nějaká konkrétní odhalení si budeme muset počkat až do premiéry. Výše se ale můžeš mrknout na zbrusu nový trailer.

Seriál dorazí na streamovací službu Max v září.

Domů
Sdílet
Diskuse