Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2024 v 8:31
Čas čtení 0:37
TASR

Travise Scotta zatkli za výtržnictví pod vlivem alkoholu

Travise Scotta zatkli za výtržnictví pod vlivem alkoholu
Zdroj: Flickr/Iñaki Espejo-Saavedra/volně k užití
HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Policisté uvedli, že Scotta našli v přístavu, jak křičí na lidi na jachtě. Dodali, že z rappera byl cítit „silný zápach alkoholu“.

Americký rapper Travis Scott byl ve čtvrtek zatčen v Miami Beach na Floridě za výtržnictví pod vlivem omamných látek a vniknutí na cizí jachtu. S odvoláním na místní policii o tom informovaly agentury AP a Reuters a místní média.

Doporučeno
FOTO: Tohle je nejvyšší pes světa. Lidé si ho pletou s koněm, podle majitelů se bojí vysavače FOTO: Tohle je nejvyšší pes světa. Lidé si ho pletou s koněm, podle majitelů se bojí vysavače 16. června 2024 v 12:32

Scott (33), vlastním jménem Jacques Bermon Webster, byl zatčen kolem 1:15 místního času poté, co policie obdržela hlášení o fyzické potyčce na jachtě, uvedla televizní stanice NBC News.

Policisté uvedli, že Scotta našli v přístavu, jak křičí na lidi na jachtě. Dodali, že z rappera cítili „silný zápach alkoholu“.

Po hádce Scott souhlasil, že z místa odejde, ale po několika minutách se vrátil a byl zadržen, vysvětlilo NBC News s odvoláním na policejní záběry. Podle agentury AP rapper složil kauci 650 dolarů a bude propuštěn. Scottovi manažeři a agent se k zatčení bezprostředně nevyjádřili.

Domů
Sdílet
Diskuse