Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2024 v 18:09
Čas čtení 0:27
Ilona Hobzová

VIDEO: Jako Ptáci od Hitchcocka. Za novou Apple reklamou stojí přední český režisér

VIDEO: Jako Ptáci od Hitchcocka. Za novou Apple reklamou stojí přední český režisér
Zdroj: YouTube/Apple
ZAJÍMAVOSTI APPLE
Uložit Uložené

Jejím tématem je bezpečnost při brouzdání po internetu. Zajistit ji má prohlížeč Safari.

Nový spot s názvem Flock zveřejnila na svém oficiálním YouTube kanálu firma Apple.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

„Tématem spotu jsou nebezpečné létající CCTV kamery, které šmírují uživatele brouzdající v ‚málo zabezpečených prohlížečích‘ a v průběhu spotu na lidi čím dál agresivněji útočí. (...) Atmosféru výborně dokresluje také prostředí dystopických betonových komplexů velkého sídliště, krátce se ale podíváme i na pláž, na moře nebo do interiéru,“ popsal trefně server Mobilmania.

Pod novinkou je podepsaný český režisér Ivan Zachariáš. Ten za sebou v režisérské roli zejména dva oblíbené a oceňované seriály pro HBO (Max), a to Pustinu a Bez vědomí.

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13

Mobilmania chválí zejména vizuální propracovanost spotu a budování napětí, které připomíná atmosféru kultovního hororu Ptáci Alfreda Hitchcocka. Co na spot říkáš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse