Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2024 v 14:16
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Nejoblíbenější sériový vrah hlásí návrat. Podívej se na první fotky z nového Dextera

Nejoblíbenější sériový vrah hlásí návrat. Podívej se na první fotky z nového Dextera
Zdroj: Showtime
FILMY A SERIÁLY DEXTER KRIMI SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový seriál ukáže „Řezníka ze zálivu“ v éře, kdy teprve s krvelačným řemeslem začínal.

Paramount+ společně se stanicí Showtime, kteří na seriálu spolupracují, čerstvě ukázali první záběry, jak informovalo Variety.

Doporučeno
Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her 22. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Předpověděli Simpsonovi příští prezidentku USA? Scenárista seriálu poskytl důkaz Předpověděli Simpsonovi příští prezidentku USA? Scenárista seriálu poskytl důkaz 22. července 2024 v 10:02
Doporučeno
Hawk Tuah dívka se po virálním videu styděla vyjít mezi lidi. Prozradila, co prožívala Hawk Tuah dívka se po virálním videu styděla vyjít mezi lidi. Prozradila, co prožívala 22. července 2024 v 7:00

Děj se má odehrávat patnáct let před událostmi původního Dextera. Těšit se tak můžeme na Miami v roce 1991, kdy se z mladého Dextera Morgana, tehdy ještě obyčejného studenta, postupně stává sériový vrah.

„Když už jeho krvelačné nutkání nelze ignorovat, musí se Dexter naučit usměrňovat svou vnitřní temnotu. Pod vedením svého otce Harryho přijme kodex, který mu má pomoci najít a zabít lidi, kteří si zaslouží být odstraněni ze společnosti, aniž by se dostali do hledáčku orgánů činných v trestním řízení,“ stojí v oficiální synopsi od Paramountu.

Taková situace je pro Dextera podivnou výzvou, protože v té době nastupuje na stáž do forenzního oddělení Miamské policie. Mladší verze znamená také nové obsazení. Jako Dexter se objeví Patrick Gibson, Harryho ztvární Christian Slater a jako novou šéfku policie uvidíme Sarah Michelle Gellar.

Domů
Sdílet
Diskuse