Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. července 2024 v 7:00
Čas čtení 0:41
Karolína Fejtová

Hawk Tuah dívka se po virálním videu styděla vyjít mezi lidi. Prozradila, co prožívala

Hawk Tuah dívka se po virálním videu styděla vyjít mezi lidi. Prozradila, co prožívala
Zdroj: TikTok/timanddeetv
OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hailey Welch, kterou internet zná jako Hawk Tuah dívku, prozradila, že se styděla opustit svůj dům poté, co se videa s ní stala virální.

Natočili ji pouliční youtubeři z kanálu TimandDeeTV, jak vtipně odpovídá na otázku ohledně toho, co muže v posteli přivádí k šílenství, a okamžitě se proslavila. Původní klip byl lidmi přeposílán a znovu a znovu sdílen. Informoval o tom server Indy100.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Styděla se vyjít z domu

V rozhovoru pro Page Six však Welch prozradila, že během prvního týdne, kdy se videa s ní stala virálními, se cítila trapně, když měla vyjít z domu nebo jít do práce. 

„První týden, po prvním videu, jsem si říkala, že je to jen jedno video, že to je jedno. Pak to ale pořád pokračovalo a na kanále byla zveřejněna další. Já a moje kamarádka Chelsea jsme to první týden moc dobře nenesly,“ řekla Welch.

„Styděla jsem se vyjít z domu, jít do práce. Potom jsem si sehnala advokáta. Říkala jsem si, že všichni ostatní na tom vydělávají peníze a to není fér,“ dodala. Od té doby Welch přijala svou nově nabytou slávu a vytvořila si oficiální profily na Instagramu a TikToku, které dohromady sledují více než tři miliony lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse