Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2024 v 13:13
Čas čtení 0:34
Ilona Hobzová

Upoutávka na 4. sérii Bridgertonových je venku. Na koho se příběh zaměří tentokrát?

Upoutávka na 4. sérii Bridgertonových je venku. Na koho se příběh zaměří tentokrát?
Zdroj: Netflix/Bridgerton
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Vítejte na manželském trhu, pane Bridgertone.

Fanoušci a fanynky oblíbeného seriálu Bridgertonovi se konečně dočkají. Přestože kolem příběhu Benedicta se měla točit už 3. série, tvůrci si to nakonec rozmysleli a upřednostnili Penelope a Collina.

Doporučeno
Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? 23. července 2024 v 8:28

V úterý vydal Netflix krátkou upoutávku na novou sérii a potvrdil, že právě v ní se zpracování svého příběhu dočká Benedict. 

„Netflix pak na svém webu Tudum prozrazuje, že nejbohémštější sourozenec rodiny Bridgertonových najde svou lásku zbrklým způsobem. Na nadcházejícím maškarním plese si Benediktovo srdce i mysl získá tajemná Dáma ve stříbrném. Ale dozví se někdy její pravou identitu? A co se stane, když hodiny odbijí 12 v jejich milostném příběhu?“ popisuje blíže server Netflixer.

Doporučeno
Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? 21. července 2024 v 8:00

Kdy přesně se 4. série fanoušci a fanynky dočkají, to zatím nevíme. Můžeme jen doufat, že půjde o stejně skvělou podívanou, jako tomu bylo v předchozích sériích. Ty jsou všechny dokonce na seznamu TOP 10 anglicky mluvených seriálů na Netflixu všech dob.

Domů
Sdílet
Diskuse