Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa

14. Jake Shane

Jake Shane
Jake Shane Zdroj: Instagram / @passthatpuss

Platforma: TikTok

Sledující: 3,1 milionu

Svůj účet odstartoval zveřejňováním recenzí na pokrmy z chobotnic. Virální se ale stal převážně svými humornými rekonstrukcemi historických událostí. Svou sebeironickou komedii uplatňuje i v podcastu Therapuss With Jake Shane.

13. Druski

Druski
Druski Zdroj: Instagram / @druski

Platforma: Instagram

Sledující: 8 milionů

Druski je známý svou sérií skečové komedie s názvem Coulda Been Records. Spolupracoval s různými hudebníky na jejich videoklipech, včetně Jacka Harlowa, Drakea, Lil Yachtyho a dalších.

12. Plastique Tiara

Plastique Tiara
Plastique Tiara Zdroj: Instagram @plastiquetiara

Platforma: TikTok

Sledující: 11,6 milionu

Proslavila se zveřejňováním poutavého obsahu zachycujícího její proměnu na drag queen. Bývalá soutěžící RuPaul's Drag Race je průkopnicí nového způsobu, jak mohou queens experimentovat a a prezentovat svůj životní styl.

11. Anthony Fantano

Anthony Fanthano
Anthony Fanthano Zdroj: Instagram / @afantano

Platforma: YouTube

Odběratelé: 2,9 milionu

Fantano se zabývá děním v hudebním průmyslu. Na svém youtubovém kanále TheNeedleDrop recenzuje hudbu různých žánrů. Sám o sobě říká, že je „nejzaměstnanější hudební nerd na internetu.“

10. Theo Von

Theo Von
Theo Von Zdroj: X / Theo Von

Platforma: TikTok

Sledující: 6,7 milionu

Theo Von si získal Tiktok pro své výbušné rozhovory s celebritami. Jeho hosty byli mimo jiné i Sexyy Red, Eda Sheeran nebo Kat Von D.

9. Keith Lee

Keith Lee
Keith Lee Zdroj: Instagram / @keith_lee125

Platforma: TikTok

Sledující: 16,5 milionu

Bývalý zápasník MMA natáčí recenze na restaurace. Podporuje převážně místní a černošské podniky. „Nejsem slavný, jsem jen populární,“ říká o sobě skromně.

8. Alix Earle

Alix Earle
Alix Earle Zdroj: Instagram / @alix_earle

Platforma: TikTok

Sledující: 7,1 milionu

Earle nabízí divákům syrový vhled do svého života. Ve videích otevřela témata jako je akné, rozchody a duševní choroby. Je tváří obálky prvního digitálního vydání časopisu Sports Illustrated a zahrála si i ve videoklipu Girls zpěváka Kid LAROI.

7. Pokimane

Pokimane
Pokimane Zdroj: Instagram / @pokimanelol

Platforma: YouTube

Odběratelé: 6,6 milionu

Proslavila se hraním her League of Legends a Fortnite a do své tvorby zařadila i charismatické vlogy, na nichž se mimo jiné zaměřuje na jídlo a módu.

6. Alan Chikin Chow

Alan Chikin Chow
Alan Chikin Chow Zdroj: Instagram @alanchikinchow

Platforma: YouTube

Odběratelé: 53,6 milionu

Je nejvýše postaveným tvůrcem shorts na YouTube s více než 50 miliony odběratelů. Jeho seriálové skeče přitáhli více diváků než zahajovací víkend druhé části Duny. Objevil se také v televizních seriálech Grey's Anatomy či Mean Girls.

5. Duke Dennis

Duke Dennis
Duke Dennis Zdroj: Instagram / @dukedennis

Platforma: TikTok

Sledující: 5,5 milionu

Dennis je bývalý americký fotbalista. Na Tiktoku se nadále tomuto tématu věnuje. Pro svůj effortless šarm při oslovování žen je mezi dospívajícími chlapci téměř mýtickou postavou.

4. Nara Smith

Nara Smith.
Nara Smith. Zdroj: @naraaziza/Instagram

Platforma: TikTok

Sledující: 9 milionů

Smith svým sledujícím ukazuje, jak od nuly vytvořit téměř cokoliv, na co si vzpomeneš. Od pečiva, přes limonády až po gel na vlasy. Příznačný je pro ni její zpěvný dabing, malebná kuchyň a highend glam šatník.

Doporučeno
Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání 16. srpna 2024 v 7:00

3. MrBeast

MrBeast
MrBeast Zdroj: Instagram / @mrbeast

Platforma: YouTube
Odběratelé: 308 milionů

MrBeast se zapsal do historie megalomanskými videi, v nichž rozdává domy, sponzoruje operace nebo nutí youtubery, aby mezi sebou bojovali o peníze. V červenci jako vůbec první influencer pokořil hranici 300 milionů odběratelů na Youtube. Lidé sice debatují o autenticitě a etice jeho charitativních akcí, pracovní podmínky jeho zaměstnanců jsou nyní pod drobnohledem, MrBeast chce ale v tomto obsahu i přesto pokračovat.

2. Rhett a Link

Rhett a Link
Rhett a Link Zdroj: Wikipedia / Rhett a Link

Platforma: YouTube
Odběratelé: 18,7 milionu

Rhett a Link jsou nejen moderátory oblíbené youtubové talk show Good Mythical Morning, jsou také autory bláznivých herních show, které se točí kolem chuťových testů jídla, vědeckých experimentů a hostujících hvězdných celebrit. Na Youtube mají více než 30 milionů sledujících, jež se dělí mezi jejich sedm různých kanálů. Produkují také řadu podcastů, varietních show a živých akcí, čímž vychovávají další řadu internetových osobností.

1. Kai Cenat

Kai Cenat
Kai Cenat Zdroj: Instagram / @kaicenat

Platforma: Twitch
Předplatitelé: 12,7 milionu

Kai Cenat působí na Twitchi. Jeho streamy, v nichž spojuje vtipné a upovídané konverzace s gamingem, mají miliony zhlédnutí. V současné době má na Twitchi nejvíce odběratelů ze všech streamovacích influencerů. Vliv má ale i v reálném životě. Loni se dostal na titulní stránky novin poté, co řekl svým sledujícím, aby přišli na Union Square na Manhattanu pro konzole PlayStation 5 zdarma, což přimělo tisíce lidí zaplavit park. Někteří ho obviňují z šíření misogynního a homofobního humoru, jeho přitažlivost ale RollingStone označil za nepopiratelnou.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse