Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. září 2024 v 11:47
Čas čtení 0:50
Ondřej Mrázek

Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum

Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum
Zdroj: Blumhouse
FILMY A SERIÁLY FILM HORORY
Uložit Uložené

Po skvělém hororu Neviditelný je režisér Leigh Whannell zpátky s novým filmem. Pod záštitou Blumhouse vrací na plátna další slavné monstrum ve snímku Wolf Man.

V dobách největší slávy Marvelu se studio Universal vtipně pokusilo napodobit úspěch propojených vesmírů a oznámilo tak svůj „Dark Universe“. To mělo zahrnovat všechna legendární monstra historie filmového plátna jako třeba Jekylla a pana Hydea. Jenže tyto plány vzaly za své už po neúspěchu prvního snímku z této série, kdy v kinech bolestivě narazila Mumie s Tomem Cruisem a my se tak nikdy nedočkali zbytku filmů jako Frankensteinova nevěsta, Stvoření z Černé laguny a dalších (navíc s hvězdným obsazením, které zahrnovalo Angelinu Jolie, Johnnyho Deppa a další).

Doporučeno
Na PlayStation vyšla nejlepší hra roku! Roztomilá plošinovka nadchne i dospělé Na PlayStation vyšla nejlepší hra roku! Roztomilá plošinovka nadchne i dospělé 7. září 2024 v 10:25

Naštěstí je tu ale nezávislé hororové studio Blumhouse, které se nakonec onoho „monsterverse“ ujalo po svém a úspěšně jej nastartovalo skvělým hororovým thrillerem Neviditelný. A právě jeho režisér, Leigh Whannell, se teď vrací s dalším snímkem Wolf Man.

Podle oficiální synopse je Wolf Man neboli Vlčí muž krvelačnou reimaginací klasického monster filmu, která vás nechá napjatě sledovat, jak muže a jeho rodinu pronásleduje a terorizuje smrtící predátor.

Co je však důležité, že v hlavní roli se objeví talentovaný Christopher Abbott, který si rozhodně zaslouží více pozornosti a je tak velkým upgradem od Ryana Goslinga, který měl ve filmu hrát původně. Jeho manželku pak ztvární šikovná Julia Garner ze seriálu Ozark. Ukázku si můžete pustit výše.

Snímek bude mít premiéru v českých kinech 16. ledna 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse