Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2024 v 10:35
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

Kate Middleton se zbavila rakoviny. V novém videu promluvila o léčbě

Kate Middleton se zbavila rakoviny. V novém videu promluvila o léčbě
Zdroj: Getty Images / Karwai Tang / WireImage
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V posledních měsích byla princezna z Walesu ostře sledována médii, zatímco bojovala s rakovinou. Teď ale přišla radostná zpráva, Kate Middleton dokončila léčbu a těší se zpět do práce.

Kate Middleton v březnu nahrála video, ve kterém oznámila, že podstupuje léčbu rakoviny. Po šesti měsících vydala na oficiálním profilu princezny a prince z Walesu video, kde prozradila, že s úlevou dokončila léčbu. Promluvila o náročném období i návratu do práce, na který se těší.

„Posledních děvět měícu bylo pro nás jako rodinu neuvěřitelně těžkých,“ řekla ve videu. „Život, jak ho znáte, se může v okamžiku změnit, a my jsme museli najít způsob, jak se pohybovat v bouřlivých vodách a po neznámých cestách,“ pokračovala. „Ta cesta byla složitá, děsivá a nepředvídatelná pro všechny, zvlášť pro mé nejbližší,“ dodala.

Doporučeno
Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci 19. července 2024 v 13:10

Ve videu, kde její prohlášení doprovází záběry s jejími dětmi a princem Williamem, také naznačila, že ji čeká návrat do práce. „Těším se, až se v nadcházejících měsících vrátím do práce. Určitě proběhne několik dalších veřejných vystoupení, hned jak to bude možné,“ slíbila na závěr.

Domů
Sdílet
Diskuse