Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2024 v 13:10
Čas čtení 1:13
Ella Petrová

Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci

Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Princezna se v posledních týdnech zapojila do několika veřejných akcí. Jak to vypadá s oficiálním návratem ke královské práci?

Kate Middleton pokračuje v léčbě rakoviny. Jen pár dní po svém druhém veřejném vystoupení v tomto roce, na červencovém Wimbledonu, vydala poselství oslavující otevření dvou nových zahrad v Přírodovědném muzeu v Londýně, jehož je královskou patronkou.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

„Velmi podporuji závazek muzea vytvořit speciální prostor, který povzbudí lidi všech věkových kategorií, aby se znovu spojili s přírodou a dozvěděli se více o tom, jak můžeme chránit náš přirozený svět,“ uvedla v prohlášení na Instagramu.
 

princezna kate
Zdroj: instagram / princeandprincessofwales
Doporučeno
Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy 20. července 2024 v 8:00

„Vím, že příroda podporuje náš rozvoj a pohodu tím, že nám přináší radost a pomáhá udržovat nás fyzicky, duševně a duchovně zdravé. Doufám, že tyto zahrady budou inspirativní a transformační pro tisíce lidí, kteří je navštíví, “ dodala.
 

princezna kate
Zdroj: instagram / princeandprincessofwales


Pro Kate byla příroda vždy velmi důležitá, takže i pro to je víc jak deset let patronkou přírodovědného muzea. Často ho navštěvuje i se svými třemi dětmi – Georgem, Charlotte a Louisem. „Skutečně cítím, že příroda a interaktivita venku má obrovské výhody pro naši fyzickou a duševní pohodu,“ řekla před několika lety.

Doporučeno
Katy Perry se zuby nehty snaží zůstat relevantní. Místo toho je trapná a úplně mimo Katy Perry se zuby nehty snaží zůstat relevantní. Místo toho je trapná a úplně mimo 19. července 2024 v 11:00
Doporučeno
Kam v červenci do letního kina? Oppenheimera a další 4 filmy můžeš vidět zadarmo Kam v červenci do letního kina? Oppenheimera a další 4 filmy můžeš vidět zadarmo 18. července 2024 v 15:00
Doporučeno
Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších 19. července 2024 v 7:00

Princezna z Walesu nedávno poukázala na své osobní spojení s přírodou na nové fotografii zveřejněné spolu s osobním vzkazem, který byl zveřejněn 14. června a v němž se podělila o své první zdravotní informace od oznámení diagnózy rakoviny. Snímek fotografa Matta Porteouse byl pořízen ve Windsoru.

Poslední veřejná vystoupení Kate ale neznamenají oficiální návrat ke královským povinnostem. Ve zmíněné první osobní zprávě o zdravotním stavu od března, kdy oznámila svou diagnózu rakoviny, princezna z Walesu sdělila, že doufá v zapojení do několika veřejných akcí v průběhu léta. Ale stejně tak ví, že ještě není z nejhoršího venku.

Domů
Sdílet
Diskuse