Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2024 v 16:29
Čas čtení 0:28
Veronika Ábelová

Netflix v Česku zdražuje. Týká se to všech uživatelů streamovací platformy

Netflix v Česku zdražuje. Týká se to všech uživatelů streamovací platformy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX STREAMOVACÍ SLUŽBY
Uložit Uložené

Streamovací platforma Netflix bude v Česku zdražovat a předplatitelé tak budou muset platit téměř až o stovku více. Nejlépe na tom budou přeplatitelé tarifu Basic, nejvíce potom stouply ceny pro Premium.

Netflix přišel do Česka v roce 2016 a letos od té doby poprvé zdraží své ceny předplatného. Jak informoval web Filmtoro před pár týdny, zdražení se měla týkat pouze nových předplatitelů. Tarify se ale od 9. října zvýší pro všechny předplatitele.

Doporučeno
Netflix potají zvedl ceny předplatného. Podívej se, kolik budeš nově platit Netflix potají zvedl ceny předplatného. Podívej se, kolik budeš nově platit 17. srpna 2024 v 9:37

Dosavadní cena pro základní kategorii Basic byla 199 korun a zvýší se na 239. Předplatitelům tarifu Standard cena stoupne z 259 korun na 309. Pro diváky, kteří si platí tarif Premium se cena navýší z 319 korun na 379. Zdražuje se i příplatek za osobu navíc, která stoupne ze 79 korun na 99.

Doporučeno
Netflix bude zdražovat. Reaguje tak na stávku v Hollywoodu Netflix bude zdražovat. Reaguje tak na stávku v Hollywoodu 4. října 2023 v 12:35

Konkurenční streamovací platformy jako Max nebo Disney Plus už zdražovaly v minulých letech. Teď přišla řada na Netflix. Uvidíme, jak změny ovlivní počty předplatitelů u nás.

Anketa:
Předplácíš si Netflix?
Ano
Ne
Sdílím ho s někým jiným
Ano
62 %
Ne
28 %
Sdílím ho s někým jiným
10 %
Domů
Sdílet
Diskuse