Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2024 v 9:37
Čas čtení 0:41
Magdalena Trajerová

Netflix potají zvedl ceny předplatného. Podívej se, kolik budeš nově platit

Netflix potají zvedl ceny předplatného. Podívej se, kolik budeš nově platit
Zdroj: Netflix
ČESKO NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix potichu zdražil své tarify téměř o pětinu. Stávající zákazníci budou zatím zřejmě platit původní částku, není ale jasné, jak dlouho.

Streamovací platforma Netflix uveřejnila na své stránce podpory nové ceny pro všechny tarify. Cena se zvedla přibližně o 20 procent. Předplatné „Basic“ nově bude místo 199 korun na měsíc stát 239 korun. Tarif s názvem „Standard“ podraží z 259 korun na 309 korun na měsíc. Nová cena služby „Premium“ bude 379 korun z bývalých 319 korun na měsíc. Podmínky a nastavení předplatných se podle všeho nemění.

Doporučeno
Romulus je nejlepší film o vetřelcích za posledních 40 let Romulus je nejlepší film o vetřelcích za posledních 40 let 16. srpna 2024 v 13:00

O 20 korun dražší bude cena i za uživatele, který nesdílí stejnou domácnost. Příplatek se tak vyšplhá na 99 korun za měsíc. K tarifu „Standard“ takto můžeš připojit jednoho sledujícího, u předplatného „Premium“ potom dva.

Společnost zveřejnila nový ceník potají, stávající zákazníky o změně ceny ještě neinformovala. Ti budou tedy platit dosavadní cenu, není ale jisté, na jak dlouho.

Zdražení předplatného hlásí i na Slovensku, pravděpodobně se tedy jedná o plošnou akci.

Doporučeno
Vše, co víme o příštím spin-offu Hry o trůny. Hlavními hrdiny budou opět Targaryenové Vše, co víme o příštím spin-offu Hry o trůny. Hlavními hrdiny budou opět Targaryenové 13. srpna 2024 v 18:30

Od roku 2016 si Netflix udržoval stejné ceny. Malou změnu mohli sledující zaznamenat v září 2018, protože společnost začala předplatné účtovat v korunách místo dřívějších eur. Tehdy se ale jednalo jen o pouhé zaokrouhlení přepočtu.

Domů
Sdílet
Diskuse