Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. září 2024 v 16:01
Čas čtení 1:24
Veronika Ábelová

Tohle je 7 nehtových trendů, které stojí za to vyzkoušet

Tohle je 7 nehtových trendů, které stojí za to vyzkoušet
Zdroj: PxHere
MÓDA
Uložit Uložené

Chystáš se na nehty a nevíš, jaké zvolit? Nebo hledáš inspiraci? V tomto článku ti ukážeme 7 nehtových trendů, které jsou skvělou volbou na podzim.

Připravena na podzim už je i Hailey Bieber, která na svém instagramu postla fotku s novými nehty. Zvolila odstín skořicově hnědé, který po tomto období přímo volá. V nehtech ale na podzim poletí i stálice jako je tmavě červená a hnědá „esspresso“ barva. Jestli máš chuť spíše na něco divočejšího, své místo si v trendech získaly i zvířecí printy nebo metalické odstíny. Tak jaké barvy si na podzim zvolíš?

Podzimní francouzská manikúra

Klasika, která neomrzí a zároveň ji můžeš přizpůsobit všem ročním obdobím. Neutrální až mléčný základ doplň špičkami nehtů v barvách jako je olivově zelená nebo hnědá. Letos budou trendy hlavně dlouhé mandlové tvary, ale nešlápneš vedle ani s krátkými hranatými nehty. Francouzská manikúra zkrátka vypadá elegantně a minimalisticky v každém ročním období.

nehty
Zdroj: Pinterest/ Chasing Daisies
Doporučeno
Tohle je 8 módních trendů, které na podzim 2024 musíš zařadit do svého šatníku Tohle je 8 módních trendů, které na podzim 2024 musíš zařadit do svého šatníku 30. srpna 2024 v 15:33

Zvířecí printy

Ani letos nebudou zvířecí potisky výjimkou. Nejčastější volbou je gepardí nebo zebří vzor, ale pro podzim se skvěle hodí i hadí nebo krokodýlí potisk. Jestli spíš upřednostňuješ minimalismus, zkus kombinaci s francouzskou manikúrou, kterou zvířecím designem ozvláštníš.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

Průhledné odstíny

Jestli ještě nechceš léto úplně opouštět, tyto nehty budou ideální volbou. Stačí vyměnit barvy léta jako byla broskvová nebo růžová za mechově zelenou, kouřově šedou nebo kávovou.  Nehty budou vypadat stále svěží, i když přichází podzim. Zároveň se drží i trend léta, kterým byla mléčná nebo krémová. Ta vypadá skvěle i v průhledném provedení.

nehty
Zdroj: Pinterest/ banshee

Metalické barvy

Tento podzim budou v hlavní roli i všechny odstíny chromu. Metalické a chromové nehty se mohou zdát být jednoduché, a tak se můžeš pustit i do odvážnějších stylů. Metalické barvy můžeš kombinovat například se zvířecími printy i francouzskou manikúrou. Eleganci ale vládnou dlouhé stříbrné nehty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

Doporučeno
Být trochu vintage je prostě vždycky v módě. Tohle je 5 tipů na podzimní doplňky Být trochu vintage je prostě vždycky v módě. Tohle je 5 tipů na podzimní doplňky 4. září 2024 v 8:00

Tlumené „moody“ odstíny

Tenhle styl k podzimu neodmyslitelně patří. Oblíbené jsou vždy zemité a tlumené tóny jako je hnědá, sytě červená, zelená, šedomodrá nebo smetanová. Zemité barvy jsou zkrátka klasikou tohoto období a navíc se vypadají vždycky dobře.

nehty
Zdroj: Pinterest/ goldenblooms

Monochromatické nehty

S kombinací černé a bílé můžeš vymyslet nespočet vzorů. Ať už to budou plamínky, kostičky nebo francouzská manikúra, rozhodně máš možnost využít svou fantazii naplno.

nehty
Zdroj: Pinterest/ losta greens
Domů
Sdílet
Diskuse