Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2024 v 8:00
Čas čtení 1:12
Veronika Ábelová

Být trochu vintage je prostě vždycky v módě. Tohle je 5 tipů na podzimní doplňky

Být trochu vintage je prostě vždycky v módě. Tohle je 5 tipů na podzimní doplňky
Zdroj: Lorooro/ propagační materiál
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Pomalu přichází čas na shánění podzimních kousků. Letos bude v hlavní roli vínová, a tak pro tebe máme pár tipů, jaké šperky k podzimnímu šatníku sladit.

Po doplňky ale nebudeš muset chodit daleko, klidně totiž postačí zavítat do šperkovnice mamky nebo babičky. Na podzim se budou nosit hlavně mohutné náušnice, prsteny i náramky, které se opět vrací do módy. A nemusíš se bát ani kombinace zlata a stříbra. Čím letos rozhodně nešlápneš vedle?

Doporučeno
Tohle je 8 módních trendů, které na podzim 2024 musíš zařadit do svého šatníku Tohle je 8 módních trendů, které na podzim 2024 musíš zařadit do svého šatníku 30. srpna 2024 v 15:33

Knoflíkové náušnice

Tenhle doplněk, který letěl hlavně v osmdesátkách, se stane nejspíš největším trendem letošního podzimu. Oblíbily si ho i celebrity jako je Hailey Bieber nebo zpěvačka Adele. Robustní náušnice ale byly také doplňkem číslo jedna na přehlídkách značky Saint Laurent.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Perly

Nadčasové perly zkrátka nikdy nevyjdou z módy. Ať už zvolíš tradiční perličkový náhrdelník, náušnice nebo prstýnek, rozhodně nebudeš mimo letošní trendy. Můžeš se ale pustit do trochu odvážnějších doplňků.

chenel
Zdroj: Chanel

Kombinace zlata a stříbra

Každý dává přednost něčemu jinému a někdo rád zůstává u svého oblíbeného kovu. Letošní podzim je ale ideálním časem začít kombinovat. Pro začátek můžeš zvolit třeba prstýnky. Letos jde minimalismus stranou, a tak se můžeš zaměřit na robustnější výběr těchto doplňků.

šperky
Zdroj: Fashionplanet/ Alex Sedláčková

Robustní náramky

A jinak tomu nebude ani u náramků. Ani těch se nemusíš bát. Náramky vrstvi, vybírej různé tvary, struktury a barvy. Fantazii se meze nekladou!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SAINT LAURENT (@ysl)

Piercing v uchu

No a na závěr takový malý tip. Jestli se už dlouho odhodláváš k propíchnutí piercingu ucha, je ten správný čas. I to se totiž opět stává trendem. Můžeš si vybrat hned z několika míst, kam piercing umístit.

Doporučeno
Jak vybrat perfektní vtipný dárek pro čerstvého důchodce?  Jak vybrat perfektní vtipný dárek pro čerstvého důchodce? 10. září 2024 v 13:00

To nejlepší ale přichází potom. Na uchu si totiž můžeš tvořit různé kombinace náušnic, ať zvolíš extravagantní nebo elegantní styl, vždycky to bude vypadat dobře. Počítej ale s tím, že se ti piercing bude nějakou tu dobu hojit. A jestli si nechceš ucho nechat propichovat, pořiď si náušnici cuff, kterou jen nasadíš a přimáčkneš k uchu.

piercing, ucho
Zdroj: Pinterest/ Kirstin Ash
Zpět
Sdílet
Diskuse