Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. října 2024 v 14:36
Čas čtení 0:53
Magdalena Trajerová

Nova proti Zrádcům nasadí spolehlivou zbraň. Nový seriál s Miroslavem Donutilem

Nova proti Zrádcům nasadí spolehlivou zbraň. Nový seriál s Miroslavem Donutilem
Zdroj: čsfd / TV Nova
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Nova nasazuje nový seriál Záhadné případy s Miroslavem Donutilem v hlavní roli. Pořad bude v neděli večer konkurovat herní show Zrádci na Primě, jejímž moderátorem je Vojtěch Kotek. Koho budeš raději sledovat ty?

Zatímco u Vojtěcha Kotka obdivují diváci, že se postavil do role, v jaké ho dříve neviděli, Miroslav Donutil se představí tak, jak ho příznivci dobře znají a jak ho mají nejraději. V rozhovoru pro Kinotip totiž uvedl, že mu scénárista Záhadných případů psal jeho roli přímo na tělo. 

Podzimní osmidílná novinka představí Donutila v roli léčitele a psychotronika Jaroslava. Ten vidí věci, které ostatní vidět nemohou a své dovednosti používá k pomoci druhým. Každá epizoda nabídne nový mysteriózní příběh s prvky nadpřirozena a dobrým koncem. Divák může současně odhalovat tajemství Jaroslavovy minulosti.

Doporučeno
Prima odhalila soutěžící nové reality show. Mezi Zrádci budou Gogo i Andrea Bezděková Prima odhalila soutěžící nové reality show. Mezi Zrádci budou Gogo i Andrea Bezděková 10. září 2024 v 8:21

„Pro mě je to normální, obyčejné povídání o člověku, který by žil normální, obyčejný život, kdyby neměl neobyčejné možnosti, zkušenosti a zvláštní vlastnosti. To je na Jaroslavovi to hezké a zajímavé. A zároveň si s sebou nese jedno neštěstí, pocit viny, který se týká jeho ženy. Možná i z toho důvodu si méně rozumí se svou dcerou, která to zas pociťuje úplně jinak,“ láká Miroslav Donutil na Záhadné případy.

Po boku Donutila se v pořadu představí i jeho syn Martin a snacha Sára, za svobodna Affašová. Seriál připravila produkce Bionaut Vratislava Šlajera. Ta s Donutilem spolupracovala už na dvou řadách seriálu Doktor Martin pro Českou televizi a detektivce Dáma a Král pro Canal+.

První díl odvysílá TV Nova v neděli po osmé večer 27. října. Novinka tak vystřídá dosavadní reprízy Policie Modrava.

Doporučeno
Proč by si první dáma zasloužila vlastní rozpočet? Shrnujeme, co její role obnáší Proč by si první dáma zasloužila vlastní rozpočet? Shrnujeme, co její role obnáší 9. října 2024 v 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse