Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Columbia.
včera 21. října 2024 v 9:30
Čas čtení 1:10
Sponzorovaný obsah

Softshellové overaly i košilové bundy. Tahle podzimní kolekce americké značky tě bude bavit

Softshellové overaly i košilové bundy. Tahle podzimní kolekce americké značky tě bude bavit
Zdroj: Columbia
MÓDA FASHION TIPY
Uložit Uložené

Nová kolekce značky Columbia křičí podzim.

Podzimní móda je plná vrstvení, zemitých odstínů a kousků, které nejen vypadají dobře, ale jsou tak pohodlné, že je nechceš sundat. Jestli ti takové oblečení pořád ve skříni chybí, koukni na novou podzimní kolekci s názvem Wallova od značky Columbia. 

Sezónní limitované kolekce Columbia Heritage obvykle čerpají inspiraci z archivů značky Columbia, který se pojí s ikonickým místem nebo kulturním prvkem z pacifického severozápadu, odkud značka pochází. Wallowa je inspirována pohořím Wallowa, které je součástí tzv. sedmi divů Oregonu. Vzdává hold ikonické vestě Wallowa z roku 1978, která je symbolem pohodlí a praktičnosti.

Colulmbia, móda, outdoor
Zdroj: Columbia

Kolekce Heritage pro letošní podzimní sezónu 2024 tento odkaz nově představuje v podobě řady větrovek, módních kombinéz, cargo kalhot a košilových bund. Tyto kousky, vyrobené z vysoce kvalitních tkanin, v sobě hladce spojují životní styl s funkčními vlastnostmi a zajistí pohodlí a ochranu při dobrodružství v přírodě. V kolekci se objeví úžasné barevné palety zemitých tónů – drcené hlíny, velbloudí hnědi, železa a zelené zvýrazněné barevnými nádechy jehličnatých stromů.

Unisex kousky i specifické dámské overaly

Součástí kolekce jsou zejména unisex oblečení a specifické dámské kousky. Jedním z takových počinů je například Wallowa Reversible Vest, univerzální větruodolná vesta s volným střihem a prvotřídními materiály. Lze ji nosit obráceně a odhalit tak potisk Wallowa inspirovaný zemitými tóny. Dále košilová bunda Wallowa Shirt Jacket a softshellové kalhoty Wallowa Softshell Pants. Oblečení zdobí grafické nášivky, které znázorňují drsnou krásu hor.

Columbia, móda, oblečení
Zdroj: Columbia

Mimo to kolekce obsahuje i specifické dámské oblečení jako je softshellový overal Wallowa Softshell Overall. Stejnou DNA mají i zateplená bunda Wallowa Insulated Cropped Jacket a zateplené kalhoty Wallowa Insulated Pants. Celý tento komplet zajišťuje teplo a styl. 

Kolekci Columbia Heritage Wallowa koupíš ve značkových prodejnách Columbia (OC Palladium - Praha 1, OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), v prodejně Footshop nebo na www.footshop.cz

Columbia, oblečení, doplňky
Zdroj: Columbia
Domů
Sdílet
Diskuse