Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 17. října 2024 v 16:14
Čas čtení 0:55
Radoslava Juračková

Textař Rihanny prozradil tajemství písně S.O.S. Zapracoval do něj něco, čeho si nikdo nevšiml

Textař Rihanny prozradil tajemství písně S.O.S. Zapracoval do něj něco, čeho si nikdo nevšiml
Zdroj: Amazon/propagační materiál
HUDBA RIHANNA
Uložit Uložené

Jedna část písně je složena z názvů hitů 80. let.

Rihanna má na svém kontě mnoho notoricky známých hitů, které zná celý svět. Přestože je mnozí znají nazpaměť, slovní hříčky ukryté v hitu S.O.S. si dlouhá léta nikdo nevšiml. Upozornil na ni až její textař Evan „Kidd“ Bogart v podcastu Behind the Wall.

Bogart na textu nepracoval sám. Pomáhali mu Edward Cobb a Jonathan Rotem. V podcastu prozradil, v čem spočívá kouzlo hitu, kterého si dosud nikdo nevšiml. „Když jsem ji psal, neměl jsem ani ponětí, co dělám. Celá druhá sloka písně jsou názvy písní z 80. let. Jsou seřazené jako věty, myslel jsem si, že to bude velmi chytré,“ řekl autor v podcastu.

@danielswall Replying to @N A N Z Why Rihanna’s First #1 Song Has a Secret In our conversation with Evan ‘Kidd’ Bogart, he reveals the surprising secret behind one of the biggest songs he wrote for Rihanna years ago—a detail no one ever noticed. Here’s a clip from our full conversation @kiddbogart @Rihanna #singer #songwriter #rihanna #sos #hitsong #80smusic #songwriting #demo #viralsong #popmusic #musicproducer #singing #secret #trendingsong #2000s #lyrics ♬ original sound - Daniel Wall

Píseň tak obsahuje odkazy na největší hity té doby. Jsou to „Take on Me, I Just Died in Your Arms Tonight, I Melt With You, Head Over Heels, You Keep Me Hangin' On a The Way You Make Me Feel“. Všechny písně jsou hity své doby a zpívají je umělci jako Michael Jackson, A-ha či Kim Wilde.

Domů
Sdílet
Diskuse